Колко е сладка! Зендая разтопи феновете с мила детска снимка

На 2 септември Зендая сподели мила ретро снимка от детските си години, за да отбележи своя 28-и рожден ден и да изрази благодарност към всички, които са й отправили добри пожелания. Снимката, публикувана ден след нейния специален ден, показва малката Зендая на около една година, облечена в цветна рокличка. 

Зендая се обърна към почитателите си с признателните думи: „Искам само да благодаря на всички за страхотните пожелания за рождения ми ден. Всяко едно означава толкова много за мен. Наздраве за 28!“.

Въпреки че по-голямата част от феновете й са изпратили своите пожелания в лично съобщение на рождения й ден, редица нейни колеги и приятели не пропуснаха да я поздравят в коментарите, макар и малко по-късно.

Сред тях се откроиха известни имена като актрисата Оливия Мън, както и Холи Робинсън Пийт, която написа: „Толкова си красива!“. Супермоделът Карли Клос също се включи в честитките с кратко, но сърдечно „ЧРД“.

На рождения ѝ ден се появиха и папарашките снимки, показващи Зендая и приятеля ѝ Том Холанд по време на разходка в Калифорния. Към тях се е присъединила и майката на Зендая, което прави картината още по-семейна и топла. 

Въпреки че двойката е в центъра на вниманието, те предпочитат да държат връзката си далеч от прожекторите. Двамата рядко говорят публично за личния си живот, въпреки че връзката им започна да се обсъжда сериозно след като папараци ги заснеха в интимен момент през 2021 г. Оттогава те споделят, че оценяват дискретността и вярват, че някои моменти трябва да останат лични.

Шармантните визии на талантливата Зендая

Взаимоотношенията им започват пет години след запознанството им на снимачната площадка на „Спайдърмен: Завръщане у дома“, и макар че не всичко в любовта им е било гладко, тяхната връзка днес изглежда по-силна от всякога.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти