Кой е загадъчният мъж до Рийз Уидърспуун: Милионер от Харвард (СНИМКИ)

Холивудската красавица и носителка на Оскар, Рийз Уидърспун, изглежда е намерила утеха и щастие в обятията на своя немски финансов магнат Оливър Харман. След развода си с бившия съпруг Джим Тот, Уидърспун беше видяна ръка за ръка с Харман, предизвиквайки спекулации относно техния романтичен статус. Докато връзката им продължава да се развива, нека хвърлим поглед върху живота на Оливър Харман и как той плени сърцето на известната актриса.

Сладките моменти на Рийз Уидърспуун и съпруга ѝ Джим Тот под прожекторите

Роден в Германия, Оливър Харман завършва престижния университет Браун със специалност история и международни отношения през 1990 г. По-късно той разширява знанията си, като получава магистърска степен по бизнес администрация от Харвард Бизнес Скул през 1996 г. Преди да стане предприемач, Харман натрупва опит като партньор в глобалната инвестиционна фирма Kohlberg Kravis Roberts & Co. Ltd. в Лондон. През 2010 г. той решава да напусне и да създаде собствена компания, съосновавайки Searchlight Capital Partners. Със състояние, оценено на приблизително 440 милиона долара и активи под управление на стойност 10 милиарда долара, финансовият успех на Харман е също толкова забележителен, колкото и неговата интелигентност.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Page Six (@pagesix)

Докато Рийз Уидърспун е добре позната в Холивуд, Оливър Харман остава относително неизвестен за широката публика. Въпреки това, споделените ценности и интереси изглежда са създали здрава основа за тяхната връзка. Източниците съобщават, че връзката им е по-скоро небрежна, отколкото сериозна, отразяваща желанието на Уидърспун да поддържа баланс между личния и професионалния си живот. Тя се фокусира върху работата си и грижите за сина си Тенеси, роден от брака й с Джим Тот.

Най-стилните моменти на Рийз Уидърспуун

Преди Оливър Харман, Рийз Уидърспун беше омъжена за Джим Тот в продължение на почти 12 години, преди да се разведат. Те имат 11-годишен син на име Тенеси. Освен това тя има две други деца – Ава на 24 години и Дийкън на 20 години – от предишния си брак с актьора Райън Филипе, с когото бяха женени девет години. Междувременно Оливър Харман е баща на двама сина от предишния си брак с финансиста Мала Гаонкар.

Преди връзката си с Оливър Харман, Рийз Уидърспун имаше романтична връзка с актьора Джейк Джиленхол. Връзката им започва през 2007 г. и продължава само две лета. 

Любовната история на Рийз Уидърспун и Оливър Харман е доказателство, че любовта може да преодолее границите на професиите и културите. Докато връзката им продължава да се развива, феновете с нетърпение очакват да видят как ще се развият нещата за звездната двойка.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти