Кой е по-секси? Лени и Зоуи Кравиц заедно на червения килим (СНИМКИ)

На 35 години Зоуи Кравиц влиза под светлините на прожекторите не само като актриса, но и като режисьор с дебюта си, "Blink Twice". А що се отнася до подкрепата ѝ. тя включва легендарния ѝ баща Лени Кравиц и годеника ѝ Чанинг Тейтъм.

Лондонската премиера на "Blink Twice" беше семейно събитие, като Зоуи мина по червения килим в зашеметяващ ансамбъл на Saint Laurent. Тя носеше шикозен червен потник, съчетан с развяваща се макси пола, и двете стегнати на талията с колан. Визията й беше едновременно изискана и секси, перфектно допълвайки дръзките й червени устни, които придадоха поп цвят на нейния ансамбъл.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zoe Kravitz Fan (@zkluv)

60-годишният Лени Кравиц стоеше гордо до дъщеря си, изглеждайки като рок звезда в широк двуреден костюм в монохромен цвят от Saint Laurent. Верен на характерния си стил, Лени носеше костюма без риза, демонстрирайки стегнатата си физика. Визията му беше завършена с бели обувки и чифт слънчеви очила, улавяйки онова спокойно, но стилно настроение, с което е известен. Дуото баща-дъщеря позира за снимки, прегърнали се един друг, излъчвайки осезаемо чувство на гордост и взаимно възхищение.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by W Magazine (@wmag)

Зоуи не беше придружена само от баща си - нейният годеник Чанинг Тейтъм също беше до нея, добавяйки нотка холивудски блясък към събитието. Тейтъм запази класическата си визия на червения килим, но сдържана, като избра черен смокинг на Saint Laurent, съчетан с чиста бяла риза и тесна черна вратовръзка. Двойката изглеждаше страхотно стилна заедно, въплъщавайки перфектната комбинация от изтънченост и романтика.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zoe Kravitz Fan (@zkluv)

Отвъд стилните си изяви на червения килим, Тейтъм и Зоуи споделят дълбока творческа връзка, нещо, което Тейтъм открито изрази, докато говори на премиерата в Лос Анджелис. Размишлявайки върху техния опит от съвместната работа върху "Blink Twice", Тейтъм не пропусна да сподели колко възнаграждаващо е да си сътрудничи с годеницата си.

„Да създадеш нещо с някого, когото обичаш, вероятно е едно от най-приятните неща, освен да имаш дете с някого“, споделя Тейтъм. Той говори за уникалната връзка, която се образува, когато изградите нещо заедно от самото начало, сравнявайки го с ангажимента на брака. „Всичко, което сме ние, влиза в това нещо и вие искате да го направите с хора, които обичате“, добави той, подчертавайки дълбоката връзка, която споделят както на екрана, така и извън него.

 

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти