С какво се занимава днес Мани от „Игри на волята“ и кой е мъжът до нея?

Мануела Тонева, по-известна като Мани от четвъртия сезон на „Игри на волята“, бързо спечели сърцата на зрителите. След участието си в популярното риалити шоу, тя не се задоволи само с известността, а реши да се развива още повече, използвайки своята страст към фитнеса и физиотерапията, за да помага на хората да водят здравословен начин на живот. Днес тя е инфлуенсър, фитнес треньор, професионален модел и физиотерапевт, активно работеща както в социалните мрежи, така и със свои клиенти в Лондон.

Мани, която е родена в Пловдив, израснала в Карлово и емигрирала с родителите си във Великобритания на 10-годишна възраст, описва своя път към успеха като труден, но вдъхновяващ. Тя завършва висшето си образование в Бристол и се насочва към физиотерапията, вдъхновена от желанието си да помага на хората. През годините Мани развива своите умения както като фитнес треньор, така и като професионален фитнес модел, а нейната любов към спорта е ключов фактор за успеха ѝ.

Създателка е на свой собствен бранд, с който помага на хората да постигнат целите си в здравословен план чрез тренировъчни програми, онлайн консултации и 1:1 видео тренировки. Тя вярва, че спортът не само подобрява физическото състояние, но и помага за изграждането на дисциплина, самоувереност и позитивизъм.

„Човек може да постигне много повече, отколкото си мисли“, казва Мани, споделяйки своята философия за живота и тренировките.

Уроците, които научихме от силните жени в „Игри на волята“

Едно от най-големите предизвикателства за Мани е подготовката за бикини фитнес състезания, в които тя участва през 2022 година. Шест месеца на строга дисциплина и усилени тренировки ѝ носят не само физически резултати, но и увереност и гордост от постигнатото. Това ѝ помогна да стане бикини фитнес шампион и да се докаже на сцената.

Освен успешен треньор и модел, Мани продължава да участва в различни телевизионни проекти. Тази седмица тя е част от специалното издание на кулинарното шоу „Черешката на тортата“. Там за първи път публично показа гаджето си – Наско, с когото са се запознали в Лондон преди три месеца. Той е професионален готвач и е успял да спечели сърцето ѝ с романтична вечеря, включваща миди, паста със сьомга и тирамису. Двамата вече планират да се преместят заедно в Бали, където да продължат своето съвместно пътешествие.

В епизода на „Черешката на тортата“ Мани посреща своите гости на красивото Дуранкулашко езеро. Менюто ѝ включва брускети с рикота, прошуто и череши, салата от моркови и ябълки, филе от риба тон с шамфъстък и пюре от сладък картоф, а за десерт – протеинов йогурт с ягоди. Основното ястие бе приготвено от Наско, което предизвика неодобрителен коментар от страна на шеф Манчев.

Въпреки всичко, Мани продължава да върви уверено по своя път и да вдъхновява хората около нея. От физиотерапевт и фитнес треньор до участник в телевизионни предавания, тя доказва, че с усилия и постоянство можеш да постигнеш всичко, което желаеш.

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти