Любимият Стоян Радев: 5 неподозирани факта за актьора

Той е актьорът със сините проницателни очи и заразителен, свободен смях, който няма как да не направи впечатление с присъствието си.

Познаваме го добре и от театралната сцена, където се изявява изключително активно вече няколко десетилетия, и от сериалите по NOVA "Господин Х и морето" и "Дяволското гърло", и от големия екран. 

►Владо Карамазов на 45! Ето няколко неща, които не знаете за него

А скоро ще влезе и в образа на Зоро в дългоочаквания игрален филм „Гунди – легенда за любовта“. Тази впечатляваща продукция разказва историята на легендарния футболист Георги Аспарухов – Гунди и неговата най-голяма любов – съпругата му Величка Маркова – Лита.

“Гунди – Легенда за любовта“ тръгва по кината на 18 октомври, продуценти са Иван Христов и Андрей Арнаудов от „Междинна станция“, а Нова броудкастинг груп са ексклузивен медиен партньор.

Вижте кадри от филма ,,Гунди - легенда за любовта"

Той е изключително целенасочен, компетентен, отдаден и влюбен в своята работа и това си личи от хъса, който влага в нея. 

►Родена да омагьосва: 9 неща, които не знаете за голямата Цветана Манева

Животът му е пъстър и интересен, точно каквито са и образите му. Затова днес сме подбрали няколко любопитни факта за него, които трябва да знаете. 

Вижте ги в галерията ни тук:

5 факта за актьора Стоян Радев

Прочетете също:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти