Коя е Лора Капустина - новата панелистка в ,,На кафе"

С новия сезон на „На кафе“ започна и ново вълнуващо приключение за зрителите на предаването. На старта на шоуто Гала представи новото попълнение в екипа – 26-годишната инфлуенсърка и кулинарен талант Лора Капустина. Красивата брюнетка, позната на мнозина от участието си в кулинарно предаване, уверено стъпи в студиото и веднага грабна вниманието на зрителите със своя чар.

Лора Капустина е родом от Варна, по-точно от квартал Аксаково. Макар че част от живота ѝ е преминал в Добрич, в момента Лора е намерила своя нов дом в София. Животът ѝ в столицата е изпълнен с нови възможности и предизвикателства, а най-голямото ѝ щастие в момента е малката болонка, с която прекарва голяма част от времето си.

Лора стана известна не само с красотата си, но и с таланта си в кулинарията. Преди пет години тя привлече вниманието на зрителите със своите умения в кухнята и изкусителни ястия

За Лора животът не е само работа и кулинария. Тя обожава да прекарва време в Кучешкия парк зад НДК, където се разхожда с любимото си куче. Сутрините ѝ започват с топла чаша лате и добра книга, а следобедите често включват дълги разходки и уютни вечери вкъщи. Лора е влюбена в света на изкуството и комбинира страстта си към фотографията и кулинарията в блога си. 

Сладките кадри на Лора Капустина - новата панелистка в ,,На кафе"

С влизането на Лора в екипа, панелът на „На кафе“ получава нова доза свежест и енергия. Тя заменя модела Ромина Тасевска, която сега е водеща на предаването „Съдебен спор“. Досегашните панелисти (Кристина Патрашкова, Юлиан Константинов, Дарин Ангелов и Георги Блажев) ще продължат да се радват на познатото си сътрудничество с новата си колежка.

 

Прочетете още:  

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти