Кое е това момиче? Вижте дъщерята на Еминем днес! (СНИМКИ)

Дъщерята на Еминем, Хейли Смит, наскоро сподели своите мисли относно музиката на баща си и как тя влияе върху емоционалното й състояние. В откровено интервю за популярен подкаст 28-годишната жена разкри, че плаче всеки път, когато чуе песен на Еминем, демонстрирайки дълбоката връзка между баща и дъщеря. Освен това Хейли говори за дискусиите им относно борбите на рапъра със зависимостта от наркотици и алкохол, както и за това как тези преживявания са оформили собствената й емоционалност.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hailie Jade (@hailiejade)

По време на интервюто Хейли сподели, че има две любими песни на баща си – една стара и една нова. Старата песен, „Mockingbird“, написана специално за нея, не предизвиква сълзи у Хейли, което я прави изключение сред другите парчета на Еминем. Тя обясни, че докато расте, започва да оценява повече по-новите произведения на баща си, но все пак намира комфорт в завръщането към класиките от време на време.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hailie Jade (@hailiejade)

Разговорът преминава към темата за емоционалната връзка, която Хейли изпитва, когато слуша музика на баща си. Тя признава, че често мисли за предизвикателствата, пред които е изправено семейството й поради проблемите на Еминем със зависимостите, което я кара да се чувства дълбоко свързана с неговите текстове и теми. Тази емоционална връзка е очевидна във всяка песен, която тя слуша, което я кара да плаче всеки път.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hailie Jade (@hailiejade)

Хейли също отвори темата за дискусиите, които е водила с баща си относно неговата борба със зависимостта към наркотици и алкохол. Тъй като е израснала, слушайки песните му и разбирайки тежестта на преживяванията му, тя е развила по-дълбоко разбиране за работата, която той е свършил, за да преодолее тези борби. Това осъзнаване, съчетано със собствените й емоции, свързани с музиката му, я накара да оценява още повече пътя, който е изминал Еминем.

Докато Хейли продължава да расте и да се развива, тя признава, че слуша по-малко от старите хитове на баща си. Въпреки това, тя цени времето, прекарано в обсъждане на неговото пътуване и собствената си емоционална реакция към музиката му. Чрез тези дискусии и саморефлексия Хейли успява да балансира любовта си към творчеството на баща си, като същевременно управлява сложните емоции, които предизвикват песните му.

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти