Кое е това момиче? Новата синоптичка на NOVA Деница Стоянова (СНИМКИ)

NOVA продължава да привлича млади и стилни лица към своя екип, като най-новото допълнение е очарователната Деница Стоянова. След кратък престой в „На кафе“ при Гала, Деница сега пленява публиката като синоптик. Но тя не е просто ново лице в телевизията; бившата Мис България 2011 има впечатляваща кариера като модел, влиятелна личност в социалните медии и отдадена майка.

Кариерата на модел

Деница Стоянова започва кариерата си на модел през 2009 г., когато печели титлата Мис България. Тази победа отваря врати за нея, което води до успешна кариера като модел на агенция Visage. През годините тя е украсявала кориците на различни списания и е участвала в множество модни ревюта. Нейната красота и грация й спечелиха значително признание в света на модата, което я направи една от най-известните инфлуенсъри в България с над 35 000 последователи в Instagram.

Инфлуенсърство и социални медии

Социалните медии изиграха значителна роля в издигането на Деница до славата. Тя използва платформата, за да сподели моменти от личния си живот, включително времето си с двете си дъщери и съпруга си, футболиста Михаил Александров, когото познава от близо 14 години. Тя също така често радва последователите си с красиви снимки от техните семейни ваканции по целия свят. Въпреки че ранното ставане за нейните телевизионни задължения може да бъде предизвикателство, Деница винаги е мечтала да работи в телевизията.

Преходът към телевизията

Мечтата на Деница да работи в телевизията става реалност, когато се присъединява към екипа на NOVA като синоптик. Въпреки че предишният й опит беше предимно в света на модата и социалните медии, тя бързо се превърна в любимка на зрителите благодарение на чара и присъствието си на екрана. С този нов етап в кариерата си Деница Стоянова несъмнено ще продължи да печели сърцата на хората както пред телевизора, така и онлайн.

Новата синоптичка на NOVA Деница Стоянова

 

Кое е това момиче? Новата синоптичка на NOVA Деница Стоянова (СНИМКИ)

ТВ лица

Известни

Кое е това момиче? Новата синоптичка на NOVA Деница Стоянова (СНИМКИ)

NOVA продължава да привлича млади и стилни лица към своя екип, като най-новото допълнение е очаро...

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти