Наталия Кобилкина: Истинските връзки започват след 40

Сексоложката Наталия Кобилкина е колоритна личност и разговорите с нея, независимо дали са на тема любов и секс или женско личностно развитие, винаги са по ръба на крайностите. 

Наслаждаваща се на новия период в живота си на една щастливо разведена 40 годишна жена, се оказва, че тя има нов поглед над взаимоотношенията между мъжа и жената.

►В личния свят на Кобилкина: За щастието да се запознаеш със себе си и да бъдеш сама

Истини за мъжете според Наталия Кобилкина

В новия епизод на Подкаста Vip Zona известната сексоложка разказва за тежкия период, който е преодоляла, докато се превръща в успешна бизнес дама. 

"Аз съм сама в себе си влюбена", може уверено да заяви тя днес. 

"Аз съм много трудна жена в брака и въпреки това издържаха моите мъже 19 години с мен", споделя тя.

Първият ѝ брак с българина Делчо Добрев продължи 11 години. Шест месеца след раздялата им сексоложката срещна своя втори съпруг Такис. Двамата сключиха брак, заживяха в Гърция, роди им се син на име Филип, преместиха се в Лондон. Днес те са щастливо разведени по думите на Наталия. 

След като преживява този бурен период на промяна в живота си, тя осъзнава и още нещо. Жените не бива да смятат, че живота за тях свършва след една определена възраст и всички шансове са вече пропуснати. Напротив - и след 40 можем да открием истинската любов, дори това е много по-възможно.

Чуйте нейната лична история за промяна и преоткриване във видеото. 

В интервюто ще откриете отговори на въпросите мит ли е, че красивите мъже са лоши любовници, какво търсят мъжете в днешно време, кое е новото модерно в секса и още.

Гледай и слушай Vip zona подкаст в Nova playYouТube и Vbox7!

 

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти