Истински екшън! Вижте как Кейти Пери и Орландо Блум скочиха от хеликоптер над открито море

Звездната двойка Кейти Пери и Орландо Блум отново привлякоха вниманието на феновете си с едно изключително зрелищно приключение, достойно за сцена от холивудски екшън. Този път двамата ни изненадаха с необичаен скок от хеликоптер право в откритите води на Средиземно море, което самата Кейти сподели в своя Instagram профил.

Публикацията на певицата включва серия от впечатляващи кадри и видео, на които виждаме как Кейти и Орландо се приготвят за скока. 

"Както звездите са в небето, ти и аз ще се намерим във всеки един живот", гласи надписът към публикацията, използвайки текст от новия й сингъл "Lifetimes". Това романтично послание напълно подхожда на връзката на двойката, която започна през 2016 г. и преживя своите възходи и падения, преди да се стабилизира и да доведе до годеж през 2019 г.

Видеото, което Пери сподели, разкрива не само скока, но и кадри, заснети по време на почивката им в Италия, където двойката се наслаждава на безгрижни моменти сред красотите на Сардиния. След скока двамата излизат на повърхността на водата усмихнати, потвърждавайки тяхната смелост и готовност за нови преживявания.

Влюбените Кейти Пери и Орландо Блум

Орландо, който е баща на 13-годишен син от бившата си съпруга Миранда Кер, не крие радостта си от това, че е с Кейти. В интервю той споделя, че отношенията им са повече от идеални, въпреки натоварените им графици и огромните кариери, които поддържат.

Публикацията на Пери събра хиляди харесвания и коментари, в които феновете изразяват възхищението си от смелостта на двойката и романтиката, която те демонстрират. 

Те двамата все още не са сключили брак, но имат дъщеря на име Дейзи. Те продължават да впечатляват както с професионалните си успехи, така и с личния си живот, който те щедро споделят с почитателите си. Сега остава да видим какви нови приключения ще ни разкрие този холивудски тандем, който не спира да вдъхновява със своята динамична и изпълнена с любов връзка.

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти