Кейт Уинслет разкри тъжна истина, свързана с "Титаник"

В скорошно интервю за подкаста Happy Sad Confused, Кейт Уинслет обсъди пропуснатата си премиера на "Титаник" през 1997 г., разкривайки, че е страдала от тежко хранително отравяне в Лондон и е присъствала на погребението на своя приятел и колега актьор Стивън Тредре в Съединените щати. Уинслет сподели, че е гледала филма за първи път в кино в Ню Йорк седмици след официалната му премиера.

Уинслет и Тредре са били заедно в продължение на пет години, преди да се разделят през 1995 г. Трагично, Тредре почина от рак през декември 1997 г. на 34-годишна възраст. Разкривайки защо е избрала да присъства на погребението на Тредре вместо премиерата на "Титаник" в Лос Анджелис, Уинслет казав:

„Не искам да звуча прекалено драматично, но бях в частична депресия. Човек, с когото бях прекарал четири години и половина от живота си, току-що беше починал, а хората около мен смятаха, че ще направя нещо съвсем различно... те дори се опитваха да говорят с мен и да ме убедят, че присъствието ми на червения килим е нещо, което Стивън би искал."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kate Winslet (@xwinslet)

Уинслет продължава да говори за емблематичната сцена с вратата в "Титаник", където нейната героиня Роуз се качва на спасителната лодка, докато Джак (изигран от Леонардо ди Каприо) остава в студените води и в крайна сметка замръзва. Актрисата разкри, че водата, използвана за снимките на сцената, всъщност не е била толкова дълбока, колкото изглежда на екрана, което улеснявало Уинслет да излиза от басейна по време на почивки. Въпреки това, Ди Каприо е трябвало да остане в неудобна позиция през цялото време, което според Уинслет вероятно е довело до посттравматичен стрес.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by People Magazine (@people)

Прочетете още: 

Кейт Уинслет разкри тъжна истина, свързана с

От Холивуд

Известни

Кейт Уинслет разкри тъжна истина, свързана с "Титаник"

В скорошно интервю за подкаста Happy Sad Confused, Кейт Уинслет обсъди пропуснатата си премиера н...

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти