Кейт Мидълтън е леля: Вижте брат ѝ с племеника ѝ

Джеймс Мидълтън, по-малкият брат на принцеса Кейт Мидълтън, отбеляза специален крайъгълен камък, като заведе 9-месечния си син Иниго на празнично пазаруване. Поводът? Най-новото постижение на компанията за кучешка храна на Джеймс, James & Ella.

Във видео в Instagram 37-годишният предприемач гордо сподели момента, в който заведе Иниго в местния магазин Sainsbury’s, за да види гамата James & Ella на рафтовете.

„СЛУХОВЕТЕ СА ИСТИНА“, написа Джеймс към видеото. „Днес заведох Иниго в нашия местен @sainsburys, за да му покажа нашата нова гама James & Ella на рафта! "

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by James Middleton (@jmidy)

Джеймс, който основа линията за кучешка храна през 2020 г. в чест на себе си и покойното си куче Ела, разсъждава върху паралелния растеж на бизнеса си и на сина си.

„Разраствам страстно бизнеса си и гледам как Иниго расте в същото време, знаейки, че нито едното нямаше да съществува, ако не беше [моята книга] Ела: Кучето, което спаси живота ми“, пише той.

Продуктите за кучешка храна James & Ella вече се предлагат в над 300 магазина на Sainsbury в Обединеното кралство.

„Поставих си мисията да направя живота на всички кучета толкова щастлив и здрав, колкото те направиха моя, започвайки с храната, която ядат“, каза Джеймс. „Много съм благодарен за това невероятно пътуване и за тези от вас, които ме подкрепиха. Това е голям момент.”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by James Middleton (@jmidy)

Във видеото Иниго, облечен в риза на бели и сини райета, зелени къси панталонки и тъмносини маратонки, се изправя в пазарската количка, разглеждайки с любопитство продуктите. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by James Middleton (@jmidy)

 

Джеймс споделя Иниго със съпругата си Ализи Тивенет, за която се ожени през септември 2021 г. Той обяви раждането на Иниго в Instagram през октомври 2023 г., споделяйки прочувствени снимки на себе си с Иниго. „Той беше в живота ни само от няколко седмици, но те бяха най-специалните в живота ми да опозная нашето красиво момченце“, възкликна Джеймс. „Без значение колко подготвен си мислех, че съм… не бях подготвен за непреодолимата емоция от срещата с Иниго за първи път и любовта към моята скъпа Ализе, когато станахме трима.“

Оттогава Иниго се появи няколко пъти в Instagram на Джеймс. През април Джеймс публикува сладка снимка на себе си и Иниго, облечени в еднакви барети, за да отпразнува рождения си ден.

„Заобиколен от семейство, приятели и разбира се моите кучета“, написа той към изображението. През май той сподели снимки и клипове от семеен пикник, като написа: „Иска ми се моменти като този да могат да продължат вечно.“

На фона на разрастващото се семейство и бизнес, Джеймс също е бил опора на сестра си Кейт по време на битката й с рака. През март, след диагнозата на Кейт, Джеймс сподели тяхна детска снимка заедно, написвайки: „През годините сме изкачили много планини заедно. Като семейство ще изкачим и това с вас.“ Той продължи да я подкрепя по време на нейното лечение, като остави сърдечен коментар за нейната актуална информация за нейния напредък през юни.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by James Middleton (@jmidy)

Пътуването на Джеймс Мидълтън като бизнесмен и семеен човек се преплита красиво, белязано от крайъгълни събития, празнувани с любими хора и непоколебима подкрепа за семейството.

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти