Катерина Евро на 68: Вижте я с пораснала ѝ внучка Кати (СНИМКИ)

Катерина Евро е родена на 1 септември 1956 г. в София. Едно от най-ярките и усмихнати лица на българското кино, тя добива огромна популярност с ролята си на певицата Рени в хитовата лента "Оркестър без име."

Работила е в Студия за игрални филми „Бояна“ (от 1980 г.), а по-късно и в телевизионното предаване „Клуб НЛО“ през 90-те години по БНТ. Снимала се е във втория брой на българското издание на списание „Плейбой“. Участвала е в конкурса за наградите на телевизия ММ.

На 26 март 2007 г. влиза във ВИП къщата на предаването „Биг Брадър“ като участник във втория сезон на Vip Brother, където завършва на 4-то място, прекарвайки 33 дни в предаването. Същата година става ко-водеща на бившия си съквартирант във формата, Азис, в собственото му предаване „Вечерното шоу на Азис“ по TV2. През 2013 г. води обедния блок „Усещане за жена“ по TV7, а в предаването „Терминал 7“ има кулинарна рубрика.

През 2019 г. е водеща е на ТВ играта „Игрите на звездите“ по bTV, както и на кулинарното шоу на БНТ „Бързо, лесно, вкусно“. Участвала е в „Черешката на тортата“. Жури е в предаването „България търси талант“ през 2019 (сезон 6), 2021 (сезон 7) и 2022 година (сезон 8).

Член на Съюза на българските филмови дейци (от 1990 година). През 2021 г. получава наградата „Celebrity инфлуенсър“.

Майка е на актьора Александър Кадиев, от когото има внучка, която носи нейното име - Катерина.

Катето Евро продължава да живее на пълни обороти и да вдъхновява със своята енергия. Въпреки че вече е на 68 години, популярната българска актриса не спира да демонстрира позитивната си нагласа към живота. Това лято Катето Евро сподели множество весели и цветни моменти в своя Instagram профил и ожени сина си Сашко, както всички го наричат.  Годините минават, но тя остава същата щура и неуморима жена, която всички обичат.

Една от най-сладките снимки в профила на Катето това лято е тази на внучката ѝ, малката Кати, която е сложила череши в косите си. Снимката излъчва невинност и показва семейната идилия и топлината в живота на известната актриса. Катето Евро продължава да бъде пример за това, че възрастта е само число, а истинско значение има начинът, по който живеем и се наслаждаваме на животаТя остава вдъхновение за мнозина със своята непрекъсната енергия, жизнерадост и неизчерпаем хумор.

Честит рожден ден, Кате! Бъди здрава и много щастлива! Вижте порасналата Кати в галерията ни!

Вижте щурото лято на Катето Евро

 

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти