Караолис: След “Игри на волята” изпаднах в депресия, менталното здраве е много важно

Караолис беше един от претендентите със заявка за финал в най-екстремното риалити предаване в България, но напусна "Игри на волята" в доста ранен етап. В официалния подкаст на предаването той разкри, че е изпаднал в депресия веднага след връщането му в реалния свят, както и дали между него и Пелипенко са прехвърчали искри.

Самият Караолис трудно преживява отпадането си и сподели, че е изпаднал в депресия, което било неочаквано за него. Той не очаквал такъв развой на събитията и бил изключително разочарован от себе си, което оставило голяма горчивина в него. Времето обаче лекува и той е разбрал, че менталното здраве е много важно.

Пред водещата Ваня Запрянова Караолис заяви, че не е покрил напълно прозвището „пъзелист на сезона“, въпреки че по време на „Игри на волята“ имал добри представяния. Неуспешните му опити се дължали на факта, че прекалено много си вярвал и е подценявал конкурентите си.

Никола Караолис се разбирал с всички в племето на Силните, но никога не бил коалиционно неутрален и успял да раздели играта от отношенията със съплеменниците си. Въпреки че знаел, че всичко е игра, той прекалено много премислял всяка своя постъпка, което му попречило да мисли за важните неща. Смята, че Миряна е интелигентен човек, но не мисли, че това, което показаха в игрите, е било достатъчно, за да се разбере кой от двамата е по-добър на пъзели.

Ето всичко, което трябва да знаем за участниците в ,,Игри на волята" 6

Пред водещата Ваня Запрянова Караолис сподели, че на жена би ѝ било трудно да спечели „Игри на волята“, защото повечето битки изискват груба сила и трасетата са изградени така, че мъжете да имат предимство. Има игри, в които жените са много по-силни, но те трудно биха били финална битка.

Гледайте епизодите на “След Игрите Podcast” в Nova Play, Vbox7 и YouTube.и следете всичко най-интересно за подкаста във Facebook, Instagram и TikTok .

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти