Камелия Воче на 61: Щастлива майка и баба (СНИМКИ)

Камелия Воче е родена на 9 юни 1965 г. в София като Камелия Кръстева. На „Златният Орфей” през 1988 г. печели трета награда като Камелия Стоянова с фамилията на първия си съпруг. Тя има два официални брака зад гърба си, от които има син и дъщеря – Самуел и Деси.

Завършва „Естрадно пеене“ в Националната музикална академия „Проф. Панчо Владигеров. От 1991 до 2007 живее в Италия, където е успяла джаз певица, след което се връща в България и продължава музикалната си кариера. Звездата й изгрява след поредица престижни участия и награди на фестивалите в Сочи и Дрезден. Предвещават й голяма кариера, но съдбата я отвежда в Италия. 

Музиката е нейният живот. Пяла е на места, на които не е мечтала да отиде – в Истанбул на една сцена с Лайънъл Ричи, трикольорното парти на италианския премиер Берлускони във вила „Чертоза” … Камелия Воче е певица, известна и с ясно изразени кулинарни умения, с които омайва почитатели от Италия дотук. 

Не се смята за фатална жена, макар че има два брака зад гърба си. Камелия има две големи деца и куп светски успехи, но в личния ѝ живот предстоят още големи събития. Определя се като горда, импулсивна и отмъстителна в правилния момент. 

Неколкократен победител в кулинарния формат на NOVA "Черешката на тортата", където смайва всички зрители с кулинарните си умения.

Към момента Камелия е щастлива баба в разцвета на силите си, а ние ѝ пожелаваме здраве и много успехи.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти