Какъв е новият бизнес на Куков от "Игри на волята" 4?

Всички си спомняме атрактивния ландшафтен архитект от "Игри на волята", сезон 4 - Димитър Куков. Макар че не успя да стигне много напред в шоуто, той стана любимец на публиката и по-специално на дамската част, заради страхотния си външен вид и чувство за хумор.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KUKOV. D 🌶️ (@kukov.d)

В специална седмица, преди старта на новия сезон на любимото ни реалити, в "Черешката на тортата" се срещат някои от любимите ни участници в приключенския формат.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KUKOV. D 🌶️ (@kukov.d)

Снощи своето меню, сред екстремни условия, по-близки до формата на "Игри на волята" представи именно Куков. Той не се стресна от негостоприемната среда около Шабленската тузла и успя да приготви меню за максималния брой от 40 точки и да впечатли гостите си.

Кои са топ стратезите в "Игри на волята" през годините

Архитектът призна, че рязко е променил средата си на развитие и пред него след дълги години, в които се е занимавал в ритейл бизнеса е открита нова възможност за собствен мъжки фризьорски салон, който предстои да отвори скоро.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KUKOV. D 🌶️ (@kukov.d)

Куков не скри, че е бохем и нощния живот му доставя удоволствие, но пък спортът е това, която му дава вдъхновение и мотивация в ежедневието.

 

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти