Какво се случва със сина на Джак Никълсън? (СНИМКИ)

Рей Никълсън, най-младият син на холивудската легенда Джак Никълсън, прекарва качествено време с годеницата си Сара Сампайо, модел и телевизионна личност, по време на тяхното европейско пътешествие. Двойката, която започна да се вижда през юли 2023 г., документира своите незабравими моменти в Instagram, споделяйки любовта си един към друг и радостта от пътуванията си в родната страна на Сара, Португалия.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara Sampaio (@sarasampaio)

Рей, който последва стъпките на баща си и започна актьорската си кариера, е известен с ролите си във филми като „The Outsider“ (2018) и „Promising Young Woman“ (2020). Докато Рей гради успешна кариера и изгражда бъдеще с красивата Сара, 87-годишният му баща, Джак Никълсън, се справя с предизвикателствата на напреднала възраст и потенциални здравословни проблеми.

Въпреки че Джак Никълсън се оттегли от актьорството през 2010 г., той остава една от най-уважаваните фигури в Холивуд. Бащата на Рей е баща на общо шест деца от пет различни връзки, включително Рей, роден от връзката му с Ребека Брусар, която продължава от 1989 до 1994 г. Въпреки че Джак предпочита да пази личния си живот далеч от очите на обществеността, слуховете за влошено здраве и евентуална деменция циркулират от известно време.

джак рей никълсън
Снимка: Getty Images

Един близък приятел на актьора сподели пред Radar Online през януари, че Джак поддържа връзка само с избрани членове на семейството си, като сина си Рей, когото много обича и се гордее. Приятелят също така изрази загриженост относно самотата на Джак и възможността той да си отиде, както направи бившият му съсед и колега, легендарният актьор Марлон Брандо.

Последната филмова поява на Джак Никълсън беше през 2010 г. в „How Do You Know“, където той участва заедно с Оуен Уилсън и Рийз Уидърспун. Оттогава слуховете за неговото пенсиониране поради загуба на памет и невъзможност да запомня репликите си продължават да се разпространяват. Тези слухове обаче бяха опровергани от бившия водещ на Fox News Бил О'Райли, който разкри, че е имал дълъг разговор с Джак и че умът му е остър, противно на съобщенията в таблоидите.

Духовитите мисли на Джак Никълсън

Докато Рей Никълсън и Сара Сампайо продължават да се наслаждават на времето си заедно, светът чака с нетърпение да види какво крие бъдещето за талантливия актьор и неговата любима. Едно нещо е сигурно - тяхната любов е силна и непоколебима, точно като любовта на феновете към емблематичния актьорски състав на Джак Никълсън.

Прочетете още: която си мислел за сестра, се оказва твоя майка: тайната в семейството на Джак Никълсън 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти