Хубава и фатална: Какво се случва с Елена от Биг Брадър 2 днес

От ерата на Биг Брадър в България мина доста време и риалити предаванията се промениха значително от тогава. Очакваме с нетърпение възраждането на Биг Брадър в ефира на NOVA на есен и докато правим това, с носталгия поглеждаме назад към някои от позабравените, но колоритни образи, които форматът роди.

►Нед от Биг Брадър 1: Вижте как изглежда днес със сина си!

Трябва да признаем, че Биг Брадър беше първото шоу, което създаде риалити звезди у нас. Именно една от тях ще ви припомним днес - хубавата Елена от втория сезон на предаването. Кой фен на риалитито не помни драматичния развой на събитията, когато Елена влезе в Къщата със съпруга си от няколко месеца Миро и скоро след това се влюби в лошото момче Мъро? Любовният триъгълник, чиято история можете да си припомните във видеото по-долу, включваше много сълзи, обвинения и разкаяние. 

Може би някои от детайлите на историята вече ви се губят, затова ви припомняме, че Миро, макар и с разбито сърце, си тръгна като победител в края на втория сезон, а Елена излезе преди него, изгонена след гласуване на зрителите. Тя не продължи пътя си извън риалитито нито с Миро, нито с Мъро. Какво се случва тогава с нея след това?

Елена сякаш е изчезнала от публичното пространство, за което не можем да я виним, предвид обществените реакции към нея след участието ѝ в Биг Брадър. Последните ѝ медийни изяви са от чак от 2014-2015 година. 

Как се промени първият победител в Биг Брадър - Здравко

"Гонили са ме от църква на Великден, заплювали са майка ми на улицата... Всяко нещо си има срок на годност. Не искам да стана на 50 години и пак да съм с етикета: Елена от Big Brother", сподели тя в студиото на "Събуди се" преди години, когато се появи за последен път на екран. 

„Аз винаги съм се радвала преди това на анонимния си живот, не съм искала да бъда известна. Тогава станах известна, без да искам. Бях на 24 години и буквално на шега беше цялото участие”, разказа също Елена тогава.

По-рано тя бе и една от звездите в танцовото състезание "Dancing with the stars" и се снима за еротичното списание "Maxim". Днес обаче тя се е отдалечила от светлината на прожекторите.

В социалните мрежи Елена не може да бъде открита, но пък за нея се знае, че живее напълно нормален и спокоен живот със своята половинка, с когото се грижат за детенцето им.

Вижте в галерията тук какво се случи с други известни образи от Биг Брадър през годините:

Какво се случва днес със съквартирантите от първи сезон на "Биг Брадър"?

Вижте днес другите участници в "Биг Брадър": 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти