Какво се случва? Линейка е забелязана в имението на Бен Афлек преди сватбата му с Дженифър Лопес

Линейка е видяна да напуска комплекса на Бен Афлек в Джорджия, докато той и Дженифър Лопес се подготвят да отпразнуват сватбата си с приятели и семейство този уикенд.

Линейката пристигна в имението и транспортира пациент до болница в района на Савана, съобщиха за сп. People от шерифството на окръг Либърти. На снимките, получени от The Daily Mail, колата за спешна помощ може да се види как излиза от имота, докато колата на Афлек я следва.

Допълнителни снимки показват майката на Афлек, Кристофър Ан Болд, напускаща болницата в инвалидна количка. Според други източници се е случил инцидент с дете, което е наранило ръката си по време на подготовката на сватбения ден. Двойката не е излязла с официално становище за случая, но сватбените приготовления явно продължават по план.

50-годишният Афлек и 53-годишната му съпруга Лопес са в града, за да отпразнуват сватбата си, след като двамата сключиха брак в Лас Вегас миналия месец. Афлек и Лопес, които първоначално излизаха от 2002 до 2004 г., възобновиха романса си миналата година и обявиха годежа си през април. Те се ожениха в A Little White Wedding Chapel в Лас Вегас на 16 юли.

„Церемонията в Лас Вегас беше перфектна. И двамата я харесаха. Беше лично и скромно“, каза вътрешен човек пред People. Двойката отлетя за Европа скоро след това и бяха забелязани из Париж с децата си, включително и на празнична вечеря по случай 53-ия рожден ден на Лопес.

Източник споделя, че Бенифър ще започне с репетиция в петък, последвана от сватбената церемония в събота и ще завърши празненствата си с барбекю и пикник в неделя.

Повече подробности си припомнете тук ► Бенифър се жени отново този уикенд, а празненството ще бъде пищно!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @jen.benaffleck

Очаква се булката да носи сватбена рокля на Ralph Lauren, произведена в Италия, след като вече носи две различни дрехи за сватбата във Вегас – модел на Alexander McQueen без ръкави и с А-силует, която първоначално носи на плаката за филма “Jersey Girl”, и рокля с деколте по рамото от Zuhair Murad.

Сред гостите на сватбата ще бъдат братът на Бен - Кейси Афлек, Мат Деймън, Джими Кимел и др.

Припомняме, че Афлек има три деца от бившата си съпруга Дженифър Гарнър - 17-годишната Вайълет, 13-годишната Серафина и 10-годишния и Самуел, докато Лопес има 14-годишните близнаци Еме и Макс с бившия си съпруг Марк Антъни.

Дженифър Лопес и Бен Афлек през годините

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти