Какво се случва днес с дивата на БГ поп музиката Ирина Флорин? (СНИМКИ)

Запазената ѝ марка е създаването на емоционална българска поп музика. A най-новият проект на разкошната Ирина Флорин е озаглавен „По-близо“ и разказва история за любов, съчетава модерно звучене с нежни, мелодични вокали и излиза заедно с официално видео.

„Тази песен е за човек, който те разбира по-добре от всеки друг. В свят, в който често се озоваваме сами, най-ценно е да намериш този, който може да ти даде усещане за дом, смисъл и сила.“, споделя певицата.

В екипа, създал „По-близо“, ще откриете имената на Жени Джамбазова, която пише музиката, на Димитър Кърнолски и Магомед Алиев – Мага, които работят върху аранжимента, както и на Дара Екимова и Ваня Щерева, които пишат текста със самата Ирина.

Видеото към песента е ексцентрично и същевременно минималистично, подчертавайки емоционалната връзка, която песента търси да предаде. Режисьори на клипа са креативното дуо The Trackers (Евгени Гочев и Еда Кадирова) и Ирина Флорин.

За първи път феновете на Ирина ще могат да чуят новия сингъл на живо по време концерта й в Кино Кабана на 19 септември. А видеото вижте ето тук!

Вижте и в галерията ни страхотната Ирина Флорин днес!

Невероятна! Ирина Флорин днес

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти