Как се готви за раждането Антоанет Пепе и колко качи с бебе №4? (СНИМКИ)

Анотанет Пепе е в очакване на четвъртото си дете всеки момент, а докато то се появи, красивото миньонче сподели много от фактите за свота бременност онлайн. С мъжа до нея Иво Карамански - син очакват момиченце, като пола на бебето са разбрали доста рано заради избора им да направят генетичен тест още в 9 - тата седмица на бременноста ѝ.

Единственият човек, който е знаел пола в началото е майката на Иво - Нели Сано, която малко по-късно е организирала и бебешко парти за двойката, с което и те да го разберат. Двамата вече с нетърпение очакват малката си принцеса, а Антоанет предизвика последователите си в социалните мрежи да познаят какво име са ѝ избрали.

От постовете ѝ в Instagram става ясно, че е качила 14 кг. до момента, както и други много полезни факти, които биха били интересни на всяка дама, която също очаква бебе в момента. Ето какво сподели Антоанет Пепе в профила си: 

НЕ ОСТАНАХ
Въпросът ‘Как да останем във форма по време на бременност’ въобще валиден ли е?
И да и не. Зависи къде е фокусът ви! 🤓
Да, естествено е да се тревожите за промените в тялото си. Идеята е да пренасочите фокуса от това как изглеждате към това как се чувствате! 🌸 И да, важно е да приоритизирате здравословното хранене, но не за да останете слаби, а да подхранвате с полезни вещества своето тяло и растящото бебенце във вас. Балансираното хранене, богато на витамини, минерали и основни хранителни вещества е в основата на здравето ни и по време на бременността.🌸
Помнете, това е специално време, за да се грижите за себе си по цялостен начин. Прегърнете промените, почивайте си и се фокусирайте върху здравето и щастието си. Така ще дадете най-добрия старт на вашето бебе, като същевременно оставате силни и здрави за предстоящото пътешествие. 🔆 Насладете се на процеса, останете активни по начин, който ви кара да се чувствате добре, и най-важното, бъдете добри към себе си.

Наддаването на тегло по време на бременност е разпределено между различни компоненти и определено цифрата не се равнява само на мазнините, които също трупаме по време на този така специален за всяка жена период. Ето разбивка на приблизителния принос на теглото от всеки източник:
1. Бебе - Около 3-3.6 кг.
2. Плацента - Около 0.5-0.9 кг
3. Амниотична течност - Приблизително 0.9 кг
4. Гръдна тъкан: Около 0.5-1.4 кг
5. Матка: Приблизително 0.9-2.3 кг
6. Кръвоснабдяване: Около 1.4-1.8 кг
7. Натрупани мазнини: Около 2.3-4.5 кг
8. Телесни течности: Около 0.9-1.4 кг
Аз качих около 14 кг., спортувах по-малко отколкото ми се искаше, имах мнооооого по-малко енергия в сравнение с предходните бременности, но грам не ми се отдаде възможност да си почивам. Което считам за грешка! Бременноста е повече от това с какво храним плода. Или по-скоро - храната не е само това, което консумираме, а какви чувства изпитваме, с какви хора се обграждаме. Всичко отива при бебчето.

Вижте Антоанет, Иво и трите ѝ деца в очакване на бебе номер 4 в галерията ни! 

В очакване на бебе номер 4: Щастливото семейство на Антоанет Пепе

 

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти