Невероятна трансформация! Как Орландо Блум свали 24 кг за три месеца?

В Холивуд е напълно нормално актьори да преминават през драстични физически трансформации в името на роля, но последният подвиг на Орландо Блум предизвика истински възторг сред почитателите му. 47-годишната звезда, известна с участията си във филми като „Властелинът на пръстените“ и „Карибски пирати“, успя да свали цели 24 килограма за три месеца, за да се подготви за новото си предизвикателство – ролята на боксьор във филма The Cut.

Тази невероятна трансформация не е била никак лесна. За да постигне необходимата физика, Орландо се е подложил на изключително строг хранителен режим и интензивни тренировки.

"Това беше едно от най-големите предизвикателства в кариерата ми – не само физически, но и психически", споделя актьорът в интервю за Variety. Основната му диета се е състояла от краставици и риба тон – еднообразие, което само по себе си е било изпитание.

Интересен аспект на продукцията The Cut е, че режисьорът Шон Елис е избрал да снима филма в обратен хронологичен ред. Това означава, че Блум е трябвало първо да се появи на снимачната площадка в най-слабата си форма и постепенно да възвърне теглото си по време на снимките.

"Мозъкът просто не може да работи ефективно на толкова ниски калории", споделя Елис за решението да започнат с финалните сцени. Така актьорът е имал възможност да започне възстановяването на килограмите си, докато снимките продължават.

The Cut представя историята на герой, който преминава през редица драстични мерки в подготовката си за боксов мач – от източване на кръвта до прием на диуретици. Филмът обещава да бъде напрегнат и емоционален, като вече предизвика голямо вълнение по време на премиерата си на кинофестивала в Торонто.

Зад трансформацията на Блум стои не само желание да бъде максимално автентичен на екрана, но и подкрепата на неговата годеница – поп звездата Кейти Пери. Двамата често споделят моменти от ежедневието си, които включват съвместни тренировки и здравословен начин на живот. Сега е ред на Орландо да покаже резултатите от упоритата работа, а феновете нямат търпение да го видят в новото му амплоа.

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти