Предупреждението на Джейн Фонда към Джей Ло преди брака с Бен Афлек

Джейн Фонда изразява опасенията си относно връзката на Дженифър Лопес с Бен Афлек още преди да се появят съобщения за тяхната раздяла. 

86-годишната актриса, която е близка приятелка на Дженифър от времето, в което снимаха заедно романтичната комедия "Свекървище" (2005 г.), дава някои искрени съвети на певицата.

Романтичният втори меден месец на Дженифър Лопес и Бен Афлек в Италия

„Чувствам се ангажирана с теб и Бен и аз наистина, наистина искам това да проработи“, казва Джейн на 54-годишната Дженифър по време на телефонен разговор, включен в новия филмов проект на Дженифър. 

„Въпреки това, моето безпокойство е, че имам чувството, че се опитвате да докажете нещо, вместо просто да го изживеете. Всяка следваща снимка е как вие двамата се целувате и прегръщате.“

Според Daily Mail опасенията на Джейн излизат наяве, когато Дженифър се обръща към нея, за да изиграе роля в нейния музикален документален филм - "The Greatest Love Story Never Told". 

90-минутният филм, пуснат през февруари, е част от трилогия, изследваща раздялата и събирането на Дженифър с 51-годишния актьор и режисьор Бен Афлек. 

Дженифър беше толкова отдадена на проекта, че инвестира 20 милиона долара от собствените си пари, след като студия и стрийминг платформи го отхвърлиха. 

Първоначалното нежелание на Джейн да участва в проекта е в унисон с мнението, споделяно от самия Бен. Той често е изразявал неудобство от общественото внимание и силния контраст между неговия характер и по-публичната личност на Дженифър. 

Различното им отношение към социалните медии е спорна точка в брака им, тъй като Бен предпочита живот по-далеч от общественото внимание.

Двойката, която избяга в Лас Вегас през юли 2022 г. и по-късно вдигна пищна многодневна сватба в имението на Бен в Джорджия, се намира в центъра на слухове за развод. 

Съобщава се, че Бен се е изнесъл от дома им в Лос Анджелис за 60 милиона долара, който сега отново е пуснат на пазара. 

Дженифър се оттегли от предстоящото си турне, мотивирайки решението си с желанието си да прекарва повече време с "любимите хора и семейството".

В Деня на бащата Дженифър публикува сладко съобщение към Бен в Instagram, наричайки го „Нашият герой“. 

Все още обаче не е ясно дали двамата са прекарали деня заедно. Междувременно бившата съпруга на Бен, Дженифър Гарнър, от която той има три деца, беше видяна да го посещава в дома му в Брентуд.

Публичните прояви на обич от страна на двойката, за които Джен Фонда предупреждава Джей Ло, забележимо намаляха в последно време. Бен често изглежда напрегнат и нещастен на последните им снимки. 

Тази промяна не остана незабелязана от фенове и звездни коментатори. Дори Джейн Фонда призна, че е била притеснена, когато кадри от наградите Грами през март 2023 г. показват как Дженифър привидно се кара Бен за това, че изглежда унил и отегчен на събитието.

Въпреки тези предизвикателства, Дженифър остава оптимист за съвместното им бъдеще с Бен. „Ние сме просто двама души с различни подходи, които се опитват да се научат да правят компромиси“, казва тя. 

Бен от своя страна се опита да подкрепи Дженифър в нейните публични начинания, като дори се появи в скорошния ѝ документален филм. Въпреки това той даде да се разбере, че се бори с интензивното обществено внимание към брака им.

Разсъждавайки върху много различния подход на съпругата си към публичността, Бен сравнява „пристрастяването“ на Дженифър към социалните медии и работата със собствените му борби с алкохола. 

„Джен се е чувствала емоционално пренебрегната като дете“, казва той. „Научаваме все повече и повече, че не е нужно травмата да бъде затворена в мазето с години, за да ти остави рани.“

Той продължи: „Трудно е да гледаш някого, чийто професионален живот е изключително успешен и който в Instagram изглежда така, сякаш живее най-щастливия живот на света. [...] В случая на Дженифър не мисля, че има достатъчно последователи, филми или записи, които да успокоят тази част от теб, която все още изпитва копнеж и болка. Това е работа, която трябва да свършиш сам."

Романтичният втори меден месец на Дженифър Лопес и Бен Афлек в Италия

Прочетете също:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти