Малките Купидони: Децата на Джей Ло и Бен Афлек се опитват да ги помирят

След бурния си романс, завършил с приказна сватба в Джорджия през август 2022 година, Дженифър Лопес и Бен Афлек се изправиха пред предизвикателството на съвместния живот. Последните месеци са изпълнени с напрежение, като децата на звездите взимат неочаквана роля в опитите за сдобряване на родителите си.

Запознати споделят пред Daily Mail, че петте деца на Лопес и Афлек полагат усилия да съберат родителите си отново. Въпреки физическото разстояние между тях, децата вярват, че любовта между двамата не е угаснала.

Как се промени дъщерята на Дженифър Лопес Еме през годините

Източникът разкрива, че децата виждат Дженифър и Бен като сродни души и искат да ги видят отново заедно преди рождения ден на Лопес на 24 юли. Те са твърдо убедени, че семейната терапия и откритият диалог могат да помогнат за възстановяване на мира в семейството.

Докато родителите им са разделени, децата подчертават добрите качества на всеки от тях и предлагат съвети за преодоляване на различията. Според източниците, децата напомнят на Бен да бъде по-малко сприхав и по-отпуснат, а на Дженифър да намали работното натоварване и да се наслаждава повече на живота.

Особено силна връзка имат Еме, 16-годишната дъщеря на Лопес, и Фин, 15-годишната дъщеря на Афлек. Те са най-добри приятелки и комуникират всеки ден.

Въпреки слуховете за предстоящ развод, които се разпространяват от началото на юли, все още няма официална информация.

Бен и Дженифър продължават да носят брачните си халки, което допълнително подсилва надеждите за събиране. Дори бившата съпруга на Афлек, Дженифър Гарнър, подкрепя всяко решение, което ще бъде най-добро за децата.
 

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти