Изненада! Неделчо от ,,Игри на волята" ще става баща (СНИМКА)

Неделчо Богданов, добре познат на зрителите от „Игри на волята“, и приятелката му Ния-Косара очакват своето първо дете. Двамата, които са заедно вече повече от година и половина, изненадаха всички с новината за щастливото събитие. Въпреки значителната възрастова разлика от почти 20 години между тях, любовта им доказва, че когато чувствата са истински, възрастта е просто число.

Историята на тяхната връзка започва след края на участието на Ния-Косара в романтично риалити шоу. Тя гостува в подкаста на Неделчо, който не само я посреща с любопитство, но и бързо се сприятеляват. Скоро те решават да създадат общ проект – нов интернет формат, който съвместно водят. Въпреки това, връзката им минава през трудности – Ния и Неделчо дори прекъсват отношенията си за известно време, когато напрежението между тях нараства. Но именно тези предизвикателства укрепват тяхната връзка.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nia-Kosara (@niakosara)

След кратка раздяла и стабилизиране на отношенията, двамата сега са в очакване на момиче. Бременността на Ния-Косара протича спокойно, въпреки кратък период на трудности в деветата седмица. 

С приближаването на момента, когато ще станат родители, много от феновете им вече спекулират за сватба. Дали това ще е следващата голяма новина? Времето ще покаже, засега фокусът е върху бебчето. 

Прочетете още:  

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти