Изящна! Ромина Тасевска показа перфектните си форми по бански

Ромина Андонова-Тасевска отново ни напомни защо заслужено носи титлата „Мис България“ за 2010 г. С изящната си красота и безупречен стил, чаровната водеща на „Съдебен спор“ по NOVA показа, че годините не са в състояние да променят нейната естествена харизма и моделска визия. Въпреки че е на 35 години и е майка на три деца, Ромина демонстрира перфектна форма, която предизвика възхищение у нейните последователи в социалните мрежи.

Красавицата, която е съпруга на бившия футболист Дарко Тасевски, сподели кадри от синьото си лято. На снимките Ромина позира с увереност и елегантност, което допринася за цялостното излъчване. Вижте СНИМКИ в нашата галерия:

Ромина Тасевска през лято 2024 - слънчева, уверена и секси

Ромина и Дарко имат три деца – дъщеря Дария и двама сина, Давид и Антонио, които следват стъпките на баща си и също проявяват интерес към футбола.

През 2023 г. Ромина зае мястото на Нана Гладуиш като водеща на „Съдебен спор“, където продължава да впечатлява зрителите с професионализъм и обаяние. Същата година Дарко Тасевски приключи футболната си кариера, като последният му отбор беше ФК „Славия“.

Ромина Тасевска продължава да бъде пример за красота, стил и отдаденост на семейството, доказвайки, че жената може да бъде успешна както в професионалния, така и в личния си живот.

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти