Ивет Лалова специално за Edna.bg: Благодаря на моите баба, майка и сестра

Ивет Лалова специално за Edna.bg: Жени, трябва да бъдем силни
Снимка: Добромир Иванов

"Жени, трябва да бъдем силни, да се доказваме, преследвайки своите цели и да не се спираме пред нищо".

Това каза забележителната Ивет Лалова в специално интервю за Edna.bg мигове след като слезе от сцената на мащабното събитие за личностно и професионално развитие е  Future Forum, организирано от NOVA и Webit , което ще се проведе на 23 и 24 октомври в НДК.

От сцената Ивет говори за това как можем да намерим нужната мотивцация, да овладеем изкуството на преодоляване на препятствия и да използваме доказани инструменти за успех.

Ивет Лалова ни учи как да се мотивираме в трудни моменти

Тя сподели разбира се и за ролята си на майка, отбелязвайки, че именно на 24 октомври синът й Тиаго е станал на 6 месеца.

Ивет Лалова роди!

За Edna.bg Ивет сподели за най-вдъхновяващите жени в живота й:

"Няма как да не започна, разбира се, от своите майка и баба, които са първите жени в нашия съзнателен живот. Всичко, което виждаме от тях, остава запечатано в нас – даваме си сметка, че начинът, по който те са ни отглеждали, ни изгражда като хора и рефлектира върху това какви жени и майки сме ние днес. Затова неизбежно ще започна от тези жени и ще добавя и моята сестра, тъй като тя е по-голяма от мен и тя също ме е гледала наравно с майка ми. Тези жени винаги са правили всичко възможно да бъда добре, да се чувствам добре, да бъда спокойна и да успявам във всяко едно предизвикателство в живота си да давам най-доброто от себе си."

Тъй като изданията на Webit и Future форум бяха с фокус върху AI, нямаше как да не зададем и един въпрос по темата, свързан с новина, която бяхме писали наскоро, а именно: Мъжете шефове, а жените секретарки: AI вярва в това

Коментарът на Ивет е следният:

"Аз ще дам един пример от спорта, който е много интересен, а именно, че Олимпийските игри в Париж тази година беше първият форум, в който имаше еднакъв брой участници в леката атлетика мъже и жени. Т.е. нужни са стотици години, за да се стигне до едно равноправие като брой на участници. Няма какво да се лъжем – жените трябва да изминем все още дълъг път и това, което мога да кажа, е, че през последните месеци и откакто съм майка, всъщност виждам, че нашата роля и нашата работа са доста по-трудни, отколкото се предполага и си мислим. И може би отколкото си мислят мъжете (Смее се). А то всъщност е по-трудно, отколкото да си CEO, предполагам. Затова, жени, трябва да бъдем силни, да се доказваме, преследвайки своите цели и да не се спираме пред нищо".

А какво пожела за всички вас, нашите прекрасни читателки?

"Ще им пожелая да бъдат здрави и да бъдат вдъхновени до такава степен, че да постигат абсолютно всичко като цел, която си поставят в живота".

Ивет Лалова специално за Edna.bg: Благодаря на моите баба, майка и сестра

Вдъхновяващо

Известни

Ивет Лалова специално за Edna.bg: Благодаря на моите баба, майка и сестра

"Жени, трябва да бъдем силни, да се доказваме, преследвайки своите цели и да не се спираме п...

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти