История с щастлив край за Радина Кърджилова и Чика

Вчера известната актриса Радина Кърджилова сподели в Instagram една сърцераздирателна новина - любимото им куче Чика бе изгубено.

В своето Story Радина написа: "Изгубихме Чика :( Ако някой я види в района на Коколандия, Борисова градина, район Изток, моля да ни пишете :(".

сдс
Снимка: Instagram

Това се случи в един особено важен ден за семейството на актрисата - рожденият ден на сина ѝ Христо, който става на 8 години.

Радина и Деян Донков, освен че са родители на Христо и Йоан, са и горди стопани на още едно куче - лабрадора Аксел. Те винаги са се грижили за своите домашни любимци с голяма любов и внимание.

Розовото море на Радина Кърджилова

Само няколко часа след разпространението на апела за помощ Чика е намерена! Семейството на Радина е изключително благодарно на всички, които са се включили в търсенето и са помогнали за щастливия край на тази история.

През това време, в което Чика бе изгубена, много хора се отзоваха на призива за помощ и се обединиха в търсенето. Благодарение на тяхната подкрепа и бърза реакция, Чика вече е обратно у дома при своите стопани.

Радина сподели в Instagram своите благодарности: "Намерихме я! Благодаря на всички за огромната подкрепа! Благодаря!!!! heart"

Смел боб - новата блестяща визия на Радина Кърджилова

Нека всички заедно продължаваме да показваме, че обединените усилия могат да доведат до чудеса и щастливи завършеци!

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти