Ирен Кривошиева на 68: Вижте неостаряващата актриса преди и сега!

Ирен Кривошиева е родена на 8 юли 1956 г. в София. Завършва ВИТИЗ „Кръстьо Сарафов“ със специалност „Актьорско майсторство“ през 1982 г. Работи в Драматично-куклен театър „Васил Друмев“ в Шумен (1982 – 1985) и театър „Сълза и смях“.

Член на Съюза на българските филмови дейци.

От 1992 г. живее в САЩ, където се снима в американския сериал „13 часа“.

Има син – Владимир, за когото Стефан Данаилов признава, че е негово дете.

Двамата с Ирен се срещат на снимките на филма „Поема“ през пролетта на 1985-а. Тогава тя омъжена и бременна. Но Стефан е толкова мил с нея, толкова красив и магнетичен, че тя на мига се влюбва в него. Ирен не крие също, че още докато е съпруга на Йордан Марков, изживява най-голямата си любов – със Стефан Данаилов, и на 27 юли 1986-а му ражда момченце, което кръщава на баща си – Владимир. Бебето е недоносено – 1 кг и 800 г, на десетия ден от осмия месец. Това слага край на брака им.



За да си спести коментарите на близки и познати, през 1992 г. тя решава да тръгне с детето за Америка, но от евангелистката църква, която урежда заминаването, ѝ казват, че задължително трябва да е омъжена. Тогава тя се сеща за бившето си гадже Владо Бобчев. Женят се набързо и тръгват за Щатите. Там са приютени в евангелистката църква на градчето Нейпълс, щата Флорида, понеже Ирен е предоставила софийския си апартамент на евангелистите у нас. Скоро разбира, че са я измамили, и се налага да си търсят покрив в гетата. На всичкото отгоре не знае езика. 

Минава доста време, докато горе-долу стъпва на краката си и открива в Нейпълс бутик, който зарежда с дрехи българско производство. В Щатите се снима само веднъж в един филм, който самата тя нарича „глупав“. Казва се „13 часа“.



Ирен решава да се разведе и с четвъртия си съпруг Владимир Бобчев след седем години брак. Петият се казва Тони Драганов, познават се от времето, когато са съседи в столичния квартал Зона Б-5, но се залюбват отвъд Океана, където се срещат случайно. 

Последният ѝ засега брак е с оператора Николай Николовм за когото се омъжва преди 10 години. Кума на актрисата била близката й приятелка и колежка Ваня Цветкова, с която поддържат отношения през годините по време на прехода, в които и двете живеят зад Океана.

Вижте неостаряващата Ирен в галерията ни!

Ирен Кривошиева на 68

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти