Йоана Димитрова: От X factor до прекрасния живот, който води днес

Йоана Димитрова (Yoana) наскоро направи завръщането си на музикалната сцена с най-новия си сингъл “Розова утопия” - песен, вдъхновена от сбъднатите мечти и прекрасните моменти, които са станали нейна реалност в изминалата година. В сингъла Yoana ни припомня своя изкусителен глас, показва автентичност и женственост, и ни допуска в нейната утопия. Магнетичните визии в клипа привличат вниманието, а плавните движения на камерата отново ни правят свидетели на грацията ѝ.

В новия епизод на The Voice Cast пък тя разказва за живота ѝ извън познатия досега образ.

Разговорът ни потапя в детските ѝ спомени и ни позволява да проследим живота ѝ до неговата повратна точка - участието ѝ в X factor, което дава старт на Йоана като изпълнител с авторска музика, но докато зрителите си мислят, че шоубизнеса е розова утопия, Йоана се среща с другата страна на монетата, което я отблъсква от тези среди и сподели:

“Аз нямаше да правя повече музика. Не искам да правя музика за бизнес.”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Yoana (@yoanaadimitrowa)

Въпреки това, в живота ѝ се случват доста ключови неща - появата на човека до нея и общото им детенце. Йоана разказа за периода преди и след раждането, обясни своите методи за отглеждане на дете и сподели за реакциите им, когато са разбрали пола на бебето.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Yoana (@yoanaadimitrowa)

Изпълнителката е и много популярна в социалните мрежи, има изграден стил на обличане и непрекъснато радва последователите си с красиви снимки, на които показва стилни комбинации. Смела е в комбинирането и не се притеснява да прави смели съчетания:

“Винаги съм си имала някаква цел да обуя най-грозните обувки или най-грозната чанта и да я съчетая по най-якия начин.”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Yoana (@yoanaadimitrowa)

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти