Имение за милиони: Калифорнийският дом на Меган Маркъл и принц Хари (ВИДЕО)

Херцогът и херцогинята на Съсекс отдавна са известни с желанието си да запазят уединението, особено що се отнася до личното им пространство. Въпреки че двойката внимава да не разкрива голяма част от дома си в Монтесито, Калифорния, рядък поглед към една от стаите им беше споделен по време на съвместно интервю с Джейн Поли в CBS Sunday Morning на 4 август. В това интервю, което е първото им от три години, предоставиха кратък поглед към стая от долния етаж в имението им - пространство, което рязко контрастира с разкошното, традиционно възпитание на принц Хари.

Стаята е перфектен пример за калифорнийски ранчов стил, излъчващ топлина и простота, като същевременно отразява личните вкусове на двойката. Разноцветен калъф, напомнящ за дизайните на Ralph Lauren, е драпиран небрежно върху голям бял диван, който е допълнително подчертан от весели жълти възглавници. Тънка дървена пейка добавя нотка на минимализъм, докато дървените свещници и стол с кръстосана облегалка до прозореца допринасят за приветливата атмосфера на стаята. Лампа в стил на точки вкарва игрива енергия в иначе рустикалната обстановка, създавайки хармонична комбинация от текстури и тонове.

Въпреки лекото замъгляване на фона на кадрите, няколко уникални елемента от декора се открояват. Мексикански гоблен от серапе, окачен като завеса, добавя дързък, културен привкус към едната стена, докато килим с флорални площи в землистокафяви и кремави тонове оформя пространството. Керамична купа, преустроена като подов предмет, загатва за любовта на двойката към преосмислени и преназначени предмети. Завършването на естетиката на стаята е огледало в цял ръст с дървена рамка, което допълнително подчертава стила на селската къща, който е очевиден навсякъде.

Интериорният дизайнер Марк Д. Сайкс отбелязва, че стаята въплъщава типичния калифорнийски ранчов стил, който се характеризира с боядисани бели покрития, които внасят усещане за свежест в пространството. Топлите дървесни тонове на мебелите подобряват приветливата атмосфера, докато ярките текстилни изделия и шарки вдъхват на стаята различна индивидуалност. Сайкс се възхищава особено на шарените абажури и раираната линия, отбелязвайки, че тези аксесоари са жизненоважни за създаването на оживената, но спокойна атмосфера, която определя „вида на Кали“.

Имението Монтесито, където се намира тази стая, е убежището на двойката, откакто напуснаха кралския живот. Закупен за 14,6 милиона долара, имотът с девет спални е вдъхновен от Тоскана убежище, включващ луксозни удобства като голям басейн, тенис корт, кокошарник, наречен "Archie's Chicken Inn", розови градини и чайна. Херцогинята на Съсекс преди е описвала дома като „спокоен“ и „лечебен“, място, което в крайна сметка я кара да се „чувства свободна“.

В интервю за The Cut Меган Маркъл сподели дълбоката си връзка с резиденцията, като казва:

„Направихме всичко възможно, за да получим тази къща, защото влизаш и си откриваш... радост.” Ясно е, че домът е повече от просто луксозно убежище; това е символ на свободата и щастието, които двойката търси, след като се оттегли от кралските задължения.

 

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти