Има ли страстни искри в „Игри на волята“? Лефтеров разкри в какви отношения са с Мани

След епизода в понеделник, в който Мирела открито призна, че ревнува Лефтеров от Мани, всички зрители на „Игри на волята“ започнаха с интерес да наблюдават поведението на музиканта и физиотерапевтката.

Въпреки че са разделени от доста месеци, Мирела реши да е честна пред камерите и разкри, че е забелязала промяна в държането и обличането на бившия си приятел, след като Мани се присъедини към отбора на Безстрашните.

Танцьорката констатира как Димитър е започнал да оправя косата си по друг начин, да облича най-хубавите си ризи в Резиденцията и дори кавалерства на Мани, като ѝ дърпа стола, за да седне, или пък ѝ налива вино.

Макар до съвсем скоро самата Мирела да флиртуваше открито с Валери, който напусна играта неочаквано след капитанска битка, явно „женското мислене“, както сама го нарече, не ѝ пречи да изпитва ревност към чаровния музикант.

► Има ли любов след „Игри на волята“? Мирела с трогателно послание към Валери

Самият Лефтеров пък реши да се пошегува със ситуацията след излъчването на епизода и вчера сподели забавно видео с Мани, на което двамата се прегръщат, облечени с жълтите си екипи.

„Вкарвам диска, слагам ризка - Мани ми е близка“, е написал Митко към поста си, а за уточнение е допълнил с няколко хаштага, че двамата са само приятели и че това е „майтап бе, споко“.

Дали така смята и самата Мирела, не става ясно - 21-годишната танцьорка не е коментирала публикацията, нито е споделяла нещо по темата в личния си профил, но тепърва предстои да разберем дали ще има нови поводи за ревност в предаването.

Гледайте предаването от понеделник до петък от 21:00 по NOVA. Следете всичко за „Игри на волята: България“ на Facebook страницата и Instagram профила на формата!

Още за „Игри на волята“: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти