И все пак тя е сама: Анджелина Джоли призна за самотата в живота си

В откровено интервю пред People Анджелина Джоли призна, че усеща "известна самота" подобна на тази в живота на оперната певица Мария Калас. Става въпрос за чувството, до което води професионалната отдаденост. 

Всъщност Анджелина Джоли влиза в ролята именно на оперната певица Мария Калас във филма "Мария", чиято премиера е през декември. Това е голямото завръщане на акрисата, чийто последен филм е от 2021 г. 

В интервюто Джоли признава, че доста се припознава със съдбата на Мария Калас. Въпреки че сама използва думата "самота", актрисата не коментира повече. "Не искам да говоря твърде много, защото е твърде лично, но определено споделяме самотата и работната етика", признава тя

анджелина, джоли
Снимка: Getty Images

Филмът проследява живота на Мария Калас след завръщането й в Париж, където тя търси утеха и спокойствие след живот, пълен с блясък. 

Преди The Hollywood Reporter пък Анджелина Джоли разказа за подготовката й за ролята на оперната певица. Така например в продължение на месеци актрисата е взимала часове по пеене, учила е италиански език и е гледала видеа с Мария Калас, за да попие всеки детайл от маниерите й. 

Анджелина Джоли прави и други намеци за личния си живот посредством образа на Мария Калас. По думите й всяка болка на оперната певица й е много позната и затова чувства образа й много близък. 

В последните месеци всички погледи са насочени именно към Анджелина Джоли заради спекулациите за връзката й в британския рапър и активист Акала. Според последните публикации обаче той е обвързан. Въпреки това обаче Анджелина и рапърът са доста близки, като Акала дори се познава с децата на актрисата. 

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти