Христо Калоферов след събитието на Edna.bg: Аз се ожених за най-вдъхновяващата жена

"Много ми се иска в малко по-сериозен мащаб в България дамите да достъпят до по-високи постове в големите компания. Наблюденията ми са, че в българските компании, може би заради по-патриархалните схващания на нашето общество, някак си дамите не допускат дамите да достигнат достатъчно високо. Но пък вижте в големите международни компании, които имат почва в България, нещата далеч не стоят така. Там е точно обратното и аз се радвам, че виждам такива примери".

Това сподели водещият и продуцент на Новините на NOVA Христо Калоферов за Edna.bg.

Калоферов бе водещ на събитието, на което три успешни дами разказаха своите истории и ни предизвикаха не просто да мечтаем, но и ни вдъхновиха да постигаме целите си по време на специалното събитие на Edna.bg "Историите на Edna жена: Пътят към успеха", което се проведе на 15 октомври.

Какво се случи на събитието? Прочетете ТУК

Емоции и вдъхновение на събитието "Историите на edna жена: Пътят към успеха"

На въпроса коя жена за него е пример за вдъхновение, новинарят не скри емоцията в очите си с думите към половинката му Мила:

"Ами аз се ожених за нея. Тя е клиничен психолог, занимава се с деца със специални образователни потребности. Не веднъж ме е вдъхновявала, не веднъж ме е извличала от дъното и не веднъж ме е мотивирала да вървя напред и да се развивам. Смятам, че жена, която има такава сила да амбицира и мотивира един човек да се развива, е жена, която заслужава голямо уважение".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Edna.bg (@ednabgofficial)

А какво пожела на всички читателки на Edna.bg?

"Да имат силите, смелостта и свободата да ги сбъдват. Да са щастливи и горди. И да дойде денят, в който да осъзнаят успеха си, да повярват още повече в себе си и да продължат напред".

Събитието на Edna.bg "Историите на Edna жена: Пътят към успеха" се осъщести с подкрепата на нашия генерален спонсор VISA и тяхната инициатива SHE'S NEXT България, за която може да разберете повече тук, както и с нашите основни спонсори от MINI, верига магазини "Рени" и JTI.

Цялото интервю изслушайте във видеото горе, а първите кадри от събитието ни вижте тук:

Христо Калоферов след събитието на Edna.bg: Аз се ожених за най-вдъхновяващата жена

Ексклузивно

Известни

Христо Калоферов след събитието на Edna.bg: Аз се ожених за най-вдъхновяващата жена

"Много ми се иска в малко по-сериозен мащаб в България дамите да достъпят до по-високи посто...

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти