Холивудски скандал: Коментар на Тарантино обиди и ядоса Джордж Клуни

Холивудската сцена често става арена на звездни вражди и напрежение, но последната схватка между две от най-големите имена в киното привлече сериозно внимание. Джордж Клуни, известен със своята дипломатичност и усет за хумор, не успя да запази самообладание и публично изрази раздразнението си към режисьора Куентин Тарантино. Причината? Обидни коментари от страна на Тарантино, които поставят под съмнение актьорския статут на Клуни като филмова звезда.

Как се стигна до конфликта?

Всичко започва с интервю на Тарантино, в което режисьорът прави разсъждения за съвременните филмови звезди. Сред изброените от него имена са Леонардо ди Каприо, Джулия Робъртс и Дензъл Уошингтън, но когато темата стига до Джордж Клуни, Тарантино изказва съмнение, че актьорът все още привлича публика в кино салоните.

"Отдавна не мисля, че Джордж Клуни е привличал някого в кино салона... Кога беше последният му хит, в който привлече публика?" - пита режисьорът в интервюто, което предизвика бурна реакция.

Как се промени магнетичният Джордж Клуни през годините

Клуни отвръща на удара

Тези коментари явно са засегнали дълбоко 63-годишния Клуни. В интервю за списание GQ, в което актьорът участва заедно с Брад Пит по повод новия им филм, Клуни не крие раздразнението си.

"Наскоро Куентин каза някакви глупости за мен, така че съм малко ядосан", споделя той с видимо напрежение. По време на интервюто Клуни дори се обръща директно към Тарантино с нецензурни думи, докато Брад Пит стои отстрани и се смее. "Добре, пич, майната му", казва Клуни, без да се опитва да смекчи думите си.

Мисли от ума на Куентин Тарантино

Историята между Клуни и Тарантино

Двамата имат дълга и сложна история. През 1995 г. Тарантино режисира един от епизодите на сериала "Спешно отделение", в който Клуни играе. Година по-късно те отново работят заедно във филма "От здрач до зори", където персонажите им са братя. Въпреки миналото си сътрудничество, отношенията им днес явно са обтегнати.

Клуни защитава кариерата си

През 2000-те години актьорът участва в редица успешни филми, включително "Перфектната буря", "Гравитация" и "О, братко, къде си?".

"Назовете ми един негов филм от новия век", е коментарът, който особено е подразнил Клуни. 

Амал и Джордж Клуни стилни във Венеция

През последните години Клуни фокусира усилията си върху режисура и продуциране, но той признава, че връщането му към актьорството се дължи на семейството му.

"Децата ми са вече на възраст, в която не мога просто да ги изкореня от училище и да тръгнем нанякъде", споделя Клуни в интервюто. Поради това, актьорът се насочва към проекти, които не изискват дълги отсъствия от дома, като „Вълци единаци“, чиято премиера е през септември.

Въпреки бурната реакция, Клуни все пак подчертава, че между него и Тарантино "няма лоши чувства". Актьорът изразява благодарността си за възможността да работи с някои от най-добрите режисьори в Холивуд, включително и с Тарантино.

Красивите моменти на Тарантино и неговата любима Даниела Пик

Скандалът може и да е просто още един епизод в дългата история на Холивудските вражди, но той ясно показва, че дори легенди като Клуни не са имунизирани срещу критиката.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти