Секси и във форма на 55 г.: Хавиер Бардем се разголи за Пенелопе Крус

Актьорът Хавиер Бардем доказа, че възрастта е само число. Направи го в една специална фотосесия - тази пред съпругата му Пенелопе Крус. 

На някои от кадрите 55-годишният актьор е само по кремав панталон, на друга снимка в черно и бяло е под душа, а на трета пък седи по боксерки върху кухненския плот. 

Фотосесията е за The Gentleman's Journal, а в интервюто към тях Хавиер Бардем разказва за първата среща и връзката му с прелестната Пенелопе Крус. Актьорите се срещат за първи път цели 17 г. преди началото на връзката им. Тогава той бил на 22 г., а тя - на 17 г. Било е нещо като любов от пръв поглед. "Срещнахме се на нейния първи филм и на един от моите първи. Погледнахме се и разбрахме, че нещо ще се случи. Нещо, което няма никакво обяснение и надхвъля всякаква логика и разсъждения", разказва актьорът пред изданието. 

"Но навремето имахме различен начин на живот, различни цели. И все пак имаше нещо - енергия, химия, начин, по който да разчитаме един на друг. И това остана за толкова дълго време, въпреки че не се бяхме виждали и говорили дълги години", продължава Бардем.

Пенелопе Крус и Хавиер Бардем се събират след снимките на филма на Уди Алън от 2008 г. "Вики, Кристина, Барселона". На снимачната площадка установяват, че онова, което са усетили преди години, е все още живо. С видеото по-горе пък може да си го припомните в една от неговите емблематични роли - тази в "007 Координати: Скайфол".

Хавиер Бардем и Пенелопе Крус имат две деца - Лео на 13 г. и Луна на 11 г.

Прочетете още:

Секси и във форма на 55 г.: Хавиер Бардем се разголи за Пенелопе Крус

Горещо

Известни

Секси и във форма на 55 г.: Хавиер Бардем се разголи за Пенелопе Крус

Актьорът Хавиер Бардем доказа, че възрастта е само число. Направи го в една специална фотосесия -...

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти