Смела и секси: Хали Бери с провокативна рокля на червения килим (СНИМКИ)

Вчера в Лос Анджелис Хали Бери за пореден път доказа, че стилът и увереността нямат възраст. 57-годишната носителка на „Оскар“ стъпи на червения килим за премиерата на новия си филм The Union, облечена в смела и секси рокля, която не остави много на въображението. Бери бе заобиколена от звездния актьорски състав на филма, включително Марк Уолбърг, с когото тя споделя екранното време в този дългоочакван екшън.

Роклята на Бери е истинско произведение на изкуството – черна, прозрачна, с дълъг ръкав и флорални акценти, които подчертават елегантността и сексапила на актрисата. Дълбокото V-образно деколте и изрязаните детайли около талията добавят допълнителна доза смелост към визията ѝ. 

Вижте Хали Бери в провокативна рокля на премиерата на новия си филм

На премиерата Хали не само че блестеше със стил, но и показа завидна увереност, позирайки пред камерите от различни ъгли, за да разкрие цялата красота на роклята. Бельото ѝ, което се виждаше през деликатната дантела, добавяше още една нотка на съблазън към цялостния ѝ вид.

The Union ще бъде достъпен в Netflix от 16 август, а почитателите на Хали Бери могат да очакват не само впечатляващо екранно изпълнение, но и още един пример за нейния неподражаем стил и клас на червения килим.

Как Хали Бери поддържа младежкия си вид

 

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти