Хали Бери е в напрегната борба за попечителството над сина си

Известната актриса Хали Бери отново е в центъра на съдебна битка за попечителство, този път с бащата на 10-годишния си син Масео – френския актьор Оливие Мартинес. Това не е първият път, когато носителката на "Оскар" води юридически спорове за децата си, след като преди години се изправи срещу бащата на дъщеря си Нала, канадския модел Габриел Обри.

В последните съдебни документи, подадени във Върховния съд на Калифорния, Бери настоява за еднолично попечителство над Масео или, като алтернатива, правомощие да взема самостоятелно всички важни решения, свързани с неговото образование и здраве. Актрисата твърди, че нееднократно е опитвала да постигне споразумение с Мартинес, но той систематично блокира предложенията ѝ, често чрез отказ или забавяне на съгласието си.

Как Хали Бери поддържа младежкия си вид

Едно от основните обвинения на Бери е, че Мартинес приоритизира футболните занимания на Масео пред училището и смята, че момчето е достатъчно голямо, за да взема собствени решения за бъдещето си. Освен това, тя твърди, че бившият ѝ съпруг е действал едностранно по редица въпроси, като е скрил информация от нея, вземал е решения без консултация и дори е въвлякъл детето в конфликта между двамата.

Отношенията между Бери и Мартинес изглежда се влошават още повече, след като през май тази година актрисата се опита да наложи съвместни терапевтични сесии с цел подобряване на комуникацията в интерес на сина им. Според документите обаче, след само четири сесии, Мартинес е спрял да се ангажира с терапията, което допълнително утежнило ситуацията.

Вижте Хали Бери в провокативна рокля на премиерата на новия си филм

Двамата сключиха брак през 2013 г., след като се запознаха на снимачната площадка на филма Dark Tide. Те се разделиха две години по-късно, но съдебната им сага продължава и до днес. 

 

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти