От корта до нощния клуб: Григор и Джокович покоряват София с класа!

Зрелището в "Арена София" между Григор Димитров и Новак Джокович остави следа не само на тенис корта, но и сред социалните и светски събития в столицата. За една нощ, София се превърна в епицентър на световния тенис, но също така и на блясъка, шоуто и доброто настроение.

Демонстративният мач между двамата шампиони бе не просто спортно събитие – това бе вечер на забавление, красота и емоции, които дълго ще се помнят. Григор Димитров и Новак Джокович успяха да съчетаят умело спортната надпревара с истинското шоу за публиката. И макар Димитров да спечели сета в супертайбрек, двамата не се ограничиха само до играта. Всеки сет беше съпроводен от атрактивни моменти и забавни интерпретации, като Джокович дори направи импровизиран стриптийз за радост на публиката. Григор, разбира се, не остана по-назад и следвайки примера на Ноле, също съблече тениската си, което предизвика бурни аплодисменти от феновете, особено от дамите в залата.

Но вечерта не свърши с това. След края на мача, тенисистите показаха, че съвсем не са забравили как да се забавляват и извън корта. Григор покани Новак на стилно афтърпарти в популярен столичен клуб, където към тях се присъединиха известни лица като съдийката Маряна Вельович и треньора на Григор – Дани Валверду. За истински звезден финал на вечерта се погрижи певицата Камелия, която изпълни „Луда по тебе“, което е кавър на сръбския хит ,,Luda za tobom" на Лепа Брена – любима песен на Джокович. Той не пропусна възможността да се включи в пеенето, за пореден път доказвайки, че освен шампион, е и душата на всяка компания.

Преди дни Джокович пусна вайръл видео в TikTok, където пее и танцува на същата песен. Той явно има специално място в сърцето си за този хит и не пропусна да покаже любовта си към музиката. Този жест, както и топлото му отношение към публиката, направиха събитието още по-запомнящо се.

@djokernole Heading to Sofia, ready to perform 😆. Grigor do you approve?? #tennis #bulgaria #vocals ♬ original sound - Novak Djokovic

Така мачът между Григор Димитров и Новак Джокович се превърна в нещо повече от спортно зрелище. И докато светът следи техните постижения на корта, България имаше шанса да ги види и в друга светлина – като хора, които знаят как да празнуват живота и успехите си с усмивка.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти