Грешката на Амбър Хърд в съда, която накара адвокатът на Джони Деп да ликува, и какво предстои

Съдебният процес по делото на Джони Деп срещу Амбър Хърд ще продължи следващата седмица, но един момент от свидетелствата на подсъдимата актриса накара наблюдатели да гадаят какво се случва.

На кадри от делото се вижда как Деп и неговият юридически екип се радват, когато Хърд се позовава на бивш партньор на звездата - модела Кейт Мос.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Law & Crime (@lawandcrime)

Амбър твърди, че през 2015 г. в спор с тогавашния си съпруг се е притеснила за сигурността на сестра си Уитни, която е била свидетел на конфликта. Според думите на 36-годишната актриса в този момент тя си е помислила за „Кейт Мос и стълбите“, посочвайки мотив да се защити от Джони Деп.

„Не се колебая. Не чакам. Мигновено се сещам за Кейт Мос и стълбите и замахнах към него“, заяви Хърд.

Тежките свидетелства на Амбър Хърд срещу Джони Деп

Изглежда, че Хърд се позовава на непотвърден слух, че Деп е бутнал Мос по стълби, докато двамата са били двойка през 90-те години. Мос обаче никога не е обвинявала публично Деп в насилие, а в интервютата си винаги е говорила с любов за него.

Коментарът на Хърд предизвика реакция от адвоката на 58-годишния актьор - Бен Чу. Видеото от този момент показва, че той се обръща към колегите си и възкликва „Да!“ преди да каже на своя клиент: „Не реагирай. Това е перфектно!“ Актьорът от своя страна държи погледа си надолу, но се вижда как се усмихва и клати глава.

Моментът предизвиква спекулации в социалните медии, карайки потребители да се надяват Кейт Мос да даде показания. Въпреки че моделът не е в списъка на свидетелите, посочени от Деп за участие в явяване в съда, според документи, прегледани от Insider, актьорът запазва правото да призове „всеки свидетел, идентифициран“ от Хърд и „всеки свидетел, необходим за опровержение“.

Според други наблюдатели споменаването на 48-годишния модел в съда отваря врата за адвокатите на Деп да повдигнат въпроса и за поведението на Амбър Хърд в предишни връзки, пише HELLO!. Известно е, че актрисата е била арестувана за предполагаемо нападение върху бившата си половинка Тася Ван Рий в Сиатъл през 2009 г.

Красивите моменти на Амбър Хърд през годините

Делото за клевета ще бъде подновено на 16 май и се очаква 36-годишната Хърд да бъде изправена пред кръстосан разпит от адвокатите на Деп. Миналата седмица говорител на актьора нарече показанията на Хърд „изпълнението на нейния живот“ и каза, че нейният кръстосан разпит „ще бъде най-показателен и със сигурност ще подчертае многото заблуди, които г-ца Хърд сега се опита да представи като факт в цялото си заплетено свидетелство“, пише Entertainment Weekly.

Екипът на Хърд отвърна със собствено изявление, заявявайки пред Forbes: „Твърдението на г-н Деп за клевета се разпада толкова бързо, че адвокатите му се превръщат от прокурор в преследвач“, а неговото „поведение в този процес е толкова жалко, колкото и в брака им“.

Влюбените моменти на Джони Деп и Амбър Хърд

Прочетете още за делото между Джони Деп срещу Амбър Хърд:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти