Графа стана на 46! Ето го щастлив със семейството му

На 21 юли 2024 г., Владимир Кирилов Ампов, известен като Графа, празнува своя 46-ти рожден ден.

Роден през 1978 г. в София, Графа израства в музикално семейство. Родителите му, Тони и Кирил Ампов, са част от популярното трио „Спешен случай“. Още от малък той е потопен в света на музиката, а първото му участие пред публика е едва на 10 години. Заедно с трио „Спешен случай“, той изпява песента „Мама, татко и аз“, което полага началото на блестящата му кариера.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vladimir Ampov Grafa (@vladimir_ampov_grafa) on

През годините Графа се утвърди като един от най-влиятелните български изпълнители, композитори и музикални продуценти. Кариерата му включва 15 албума, над 50 награди, 40 номер 1 сингли и 90 видеоклипа. Той е написал и продуцирал песни за много български изпълнители, сред които Руши Видинлиев, Любо Киров, Михаела Филева, Поли Генова и много други.

Един от ключовите моменти в кариерата на Графа е участието му като треньор в музикалното риалити „Гласът на България“. През годините той бе наставник на множество талантливи участници, като помогна за развитието на техните музикални кариери.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vladimir Ampov Grafa (@vladimir_ampov_grafa) on

Личният живот на Графа е изпълнен с щастливи събития. През 2008 г. се жени за дългогодишната си приятелка Мария, а през 2009 г. двамата стават родители на сина си Крис. През 2011 г. семейството им се увеличава с раждането на дъщеря им Никол. Графа често споделя колко много означава за него семейството и как те го подкрепят във всяка стъпка от живота му.

Вижте Графа и щастливото му семейство в галерията ни!

Владимир Ампов - Графа и щастливото му семейство

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти