Голямата грешка на Анди Коен: Опра, спала ли си с жени?

Анди Коен, водещ на популярното токшоу „Watch What Happens Live“ (WWHL), наскоро отбеляза 15 години от старта на предаването. По този повод той разкри едно от нещата, за които най-много съжалява в кариерата си – въпрос, който задава на Опра Уинфри през 2013 г.

По време на интервюто си с Опра, Коен решава да зададе провокативния въпрос дали някога е имала интимни отношения с жена. Отговорът на Уинфри е категоричен и ясен: „Не, не, не съм. Благодаря ти.“

Правилата на Опра Уинфри за по-добър живот

„Това беше огромен момент за мен и за шоуто“, спомня си Коен в интервю за Entertainment Tonight. „Аз съм такъв фен на Опра.“

Въпреки еуфорията си и желанието да задава смели въпроси, Коен признава, че след това е осъзнал, че е прекрачил границата.

Въпреки неудобния момент, Коен запазва добри спомени от интервюто и го смята за един от най-важните моменти в кариерата си. 

Коен също така сподели, че успехът на „Watch What Happens Live“ се дължи на спонтанността, автентичността и хумора на шоуто. Въпреки някои спорни моменти, форматът на предаването е обичан от зрителите заради откровените и неочаквани интервюта със звездите.

10 известни жени, които създадоха собствени бюти брандове

Гледайки напред, Анди Коен е решен да продължи да поддържа шоуто свежо и интересно, като същевременно се фокусира върху ролята си на баща на две деца.

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти

Не просто футбол