Големият ден на Чък Бас: Ед Уестуик вдигна романтична сватба в Италия

d
Снимка: Getty

Ед Уестуик, известен с емблематичната си роля на Чък Бас в „Клюкарката“, официално се ожени за боливудската звезда Ейми Джаксън на приказна церемония край италианското крайбрежие на Амалфи. Двойката, която обяви годежа си по-рано тази година, събра близки приятели и семейство за три дни незабравимо празненство в една от най-романтичните дестинации в света.

37-годишният актьор предложи на 32-годишната Джаксън по време на ски ваканция в швейцарските Алпи, а те направиха връзката си официална с вълнуващ годежен празник в Лондон през март. Италианската сватба обаче се превърна в кулминацията на тяхната любовна история.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ed Westwick (@edwestwick)

Церемонията се състоя в събота, 24 август, в историческия замък Castello di Rocca, който се издига величествено над морето и предлага спираща дъха гледка. Булката, облечена в елегантна рокля от Alberta Ferretti, се движеше по пътека, обсипана с бели рози и заобиколена от цъфнали черешови дървета. Романтиката на събитието беше подсилена от носталгичния италиански стил, който младоженците внимателно подбраха.

Празничният уикенд стартира още в петък вечер с круиз на яхта по залез слънце, докато младоженците и техните гости се наслаждаваха на живописни гледки към Капри и неаполитански специалитети. Сред присъстващите бяха много известни лица, включително колежката на Уестуик от „Клюкарката“ – Кели Ръдърфорд, и модели като Дейзи Лов.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amy Jackson (@iamamyjackson)

Специален момент от церемонията беше ролята на 4-годишния син на Джаксън – Андреас, който заедно с близък приятел на Уестуик пое ролята на кум. Със своята обич и загриженост към малкия Андреас, младоженците успяха да внесат топлина и интимност в иначе пищното събитие.

За да завърши съвършеното съчетание на италианска елегантност и винтидж стил, двойката си размени лично написани обети, които подчертаха дълбоката им връзка. След церемонията гостите се включиха в празненствата с танци, италианска музика и кулинарни изкушения от някои от най-добрите местни готвачи.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ed Westwick (@edwestwick)

Макар плановете за меден месец в Кения да бяха отложени поради нови ангажименти на Уестуик в предстоящ проект, двойката е уверена, че скоро ще намери време да отпразнува любовта си на мечтаното място.

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти