Гала: Харесаха ме, защото бях крайно непринудена

В подкаста „30 години NOVA” Гала разказва за първите си стъпки в телевизията. „Моя позната се яви на прослушване за предаване и продуцентът ми каза и аз да се запиша. Трябваше да се платят пари – 100 лв. и това бяха единствените пари, които имах тогава”, разказва Гала.

„Харесаха ме защото бях крайно непринудена, естествена, каквато съм, когато си говоря с приятели. По същият начин се държа и на екран”, добавя тя.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @gala_na_kafe

Водещата разказва с усмивка за първите години на „На кафе”. „Спомням си как избирахме дрехите за първото предаване”, споделя тя.

Тя споделя, че през всичките години в телевизията предпочита да бъде директна, както в личния си живот, така и със своите колеги в предаването.

„Да светва една искра да лумва огън, след това да го потушим и да се обичаме отново”, казва Гала.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @gala_na_kafe

Водещата е правила жертви в името на работата. „Нещото, което най-много ми тежи е, че съм жертвала времето, което е трябвало да посветя на детето си и близките си”, допълва водещата.

Новите епизоди на подкаста „30 години NOVA” следете всеки вторник и четвъртък от 12:00 ч. в YouTube канала „Публицистиката на NOVA” и VBOX7.

Още от подкаста ,,30 години NOVA": 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти