Габриела – жената до Иво Аръков, която спира дъха

В понеделник стартира 12-ият сезон на култовото шоу на NOVA „Като две капки вода“. Първият епизод на предаването започна с наелектризиращо изпълнение на актьора Иво Аръков в образа на рапъра Питбул.

И докато нямаме търпение да видим следващите превъплъщения на Иво, който отдавна владее сърцата на публиката от екрана, решихме да разберем коя е жената, която открадна неговото сърце.

Като две капки вода 12
Снимка: NOVA/Красена Ангелова

22-годишната Габриела Николаева е създател на дигитално съдържание и често споделя красивите мигове от живота на двойката със своите над 33 хиляди последователи в Instagram.

Двамата обявиха връзката си в социалните мрежи през 2021 г. Точно преди една година актьорът потвърди, че с приятелката му очакват дете. А днес вече са горди родители на своя малък Тео, който се роди през май, 2023 г.

Самият Иво не обича да говори за личния си живот, но уверява всички свои почитатели, че животът му е спокоен и изпълнен с хармония.

Малко известен и много личен факт от живота на Иво е, че той е бил женен преди. Днес той не смята, че бракът е задължителен, за да се обичат двамата души и да създадат семейство и дом заедно.

Двамата с Габриела обожават да пътуват и често посещават красиви места в България и по света, а днес центърът на тяхната вселена е малкият им син.

„Пътуването с бебе си е голямо събитие – вълнения, притеснения, прекрасни спомени и… много багаж. Тео се очертава приключенец, не се задържа дълго на едно място“, пише Габриела в профила си в Instagram.

В галерията събрахме най-красивите и интересни моменти, които младите родители са споделяли в социалните мрежи >> тук.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти

Не просто футбол