Габриела и Иванина от „Игри на волята“: Имаме пластични операции

Габриела от племето Храбри и Иванина от Дръзките са новите гости в “След Игрите”. Двете момичета напуснаха Игри на волята и бяха болезнено откровени за всичко, което се случва в предаването. Какво е истинското им мнение за психолога д-р Петкова и защо дамите все по-често започват да си правят корекции?

За Габриела решението да напусне „Игри на волята“ е било добре премислено, въпреки че съжалява, че така са се стекли обстоятелствата, докато

Иванина е била готова да търпи болката, за да продължи в състезанието, но медицинският екип са били категорични в решението си тя да напусне. 

Според двете момичета участниците, които са на Блатото, не трябва да гонят по-слабите играчи, а възможно най-силните и тези, които най-много ги застрашават. Габриела е била подразнена от решението на Мартин да изпрати Кралев на Блатото, заради първоначалната им уговорка най-слабият да отиде. 

Габриела не скри мнението си и за Галя от Храбрите. Според нея тя много се опитва да влезе в образа на Виолета от сезон 5, но е категорична, че не ѝ се получава, което Иванина отчита като най-голямата ѝ грешка. Д-р Петкова влезе със заявката, че ще е най-големият стратег.

Иванина разкри, че е имала стратегия да играе с жени още преди да влезе в „Игри на волята“, защото това е единственият начин до финала да стигнат повече жени. Според нея „Игри на волята“ сближава, но и разединява. 

Габриела и Иванина споделиха, че имат пластични корекции. Двете момичета смятат, че социалните мрежи са причината все повече млади жени да искат да си правят корекции. 

Пред водещата Ваня Запрянова Габриела коментира и връзката си със скандалния плувец Антъни Иванов. Тя коментира дали той е подходящ за Игри на волята и нашумелите ситуации около него.

Гледайте епизодите на “След Игрите Podcast” в Nova Play, Vbox7 и YouTube.и следете всичко най-интересно за подкаста във FacebookInstagram и TikTok .

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти