Излезе видео на Джъстин Тимбърлейк пиян преди ареста

Джъстин Тимбърлейк беше арестуван от полицията в Хамптънс преди седмица за шофиране в нетрезво състояние. Новината, заедно със снимката му от ареста обиколи за часове света, а полицията твърди в рапорта си, че по време на ареста той е бил във видимо нетрезво състояние с "изцъклен поглед" и неспособен да се движи в права линия. 

Самият Джъстин твърди, че е изпил само едно мартини преди да се качи да шофира, но дали това наистина е така?

Коментарите относно състоянието и проблемите му с алкохола, които не са отскоро станаха номер едно в световните медии, а самият Джъстин сякаш няма какво да каже. 

Тимбърлейк бе освободен без гаранция. Следващото му явяване в съда е насрочено за 26 юли, съобщиха за CNN от окръжната прокуратура на окръг Съфолк. Очаква се появата му да е виртуална.

Заедно във всичко: Любовната история на Джъстин Тимбърлейк и Джесика Бийл

Още един камък в неговата градина е видеото, което разпространи фен в TikTok, на което се вижда, че по време на концерта си във злополучната вечер Тимбърлейк е напълно неадекватен. Очите му наистина са силно изцъклени, зениците разширени, а той сякаш не вижда хората около себе си.

В крайна сметка освен, че ще понесе наказание за шофиране в нетрезво състояние, няма да има други последствия за мулти милионния изпълнител, но той очевидно трябва да реши проблемите си с алкохола.

Вижте видеото тук!

@0ddlyt3rr1fy1ng 👻 @Kristin #justintimberlake #justintimberlakeconcert #scary #foryou ♬ 0.1 milissegundos - Emprisionaveis

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти

Не просто футбол