Как се промени Мона Гочев през годините (СНИМКИ и ВИДЕО)

Мона наскоро сподели много мил момент от семейния си живот в социалните мрежи, като публикува видео, в което показва кадри от последните три години – един от 2022 г., в който показва бременното си коремче, един от 2023 г., където показва роденото бебенце, както и един от тази година, в който се вижда прохождащата ѝ дъщеря.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mona Gocheva (@monagocheff)

Това ни инспирира да ви разкажем повече за Мона и нейния професионален път.

Мона е българска актриса и певица, която ни завладява със своя талант и чар от много ранна възраст. Родена на 15 юни 1992 г. в Силистра, тя преминава през многобройни трансформации, както в личния, така и в професионалния си живот.

Завършва Първа частна английска гимназия „Уилям Шекспир“ в София и продължава обучението си в Нов български университет, специалност „Кино и телевизионна режисура“. Но нека проследим как се е развила нейната кариера и живот през годините.

Вижте сладките снимки на Мона и семейството ѝ

Музикалният път на Мона започва на осемгодишна възраст с обучение по пеене и вокална техника. На дванадесет става вокалистка на клубната група „Нафталин“, а през 2005 г. има честта да подгрява публиката заедно с тях преди концерт на Сезария Евора в София. Впечатляващото й участие в Music Idol 2 през 2008 г., където достига до полуфиналите, бележи първите й стъпки към голямата сцена.

През 2010 г. издава първия си поп-рок хит „Звезда“, с който прави едноименно клубно турне. Участието й в българската Евровизия 2011 с песента „Teen Life“ и печеленето на второто място по гласове на Академията и зрителите е още едно важно събитие в музикалната й кариера. Работи с лейбъла на Мария Илиева „Стереостая“ до 2012 г., след което решава да напусне и да се развива като независим артист. Следват хитовете „FREE“, „Може би“ и „Искам да си тук“.

Мона дебютира на малкия екран с участието си в сериал, където играе ролята на амбициозната дъщеря на бивша рок звезда. След успешния старт, Мона продължава да се развива и участва в редица проекти, сред които „Секс лафче“, „Революция Х“ и „Не така, брат“. В „Секс лафче“ тя говори открито и с усмивка за отношенията между двама души, привличайки голяма аудитория със своята харизма и честност.

Вижте сладките снимки на Мона и семейството ѝ

През 2017 г. Мона се омъжва за режисьора Радослав Гочев. Двамата създават прекрасно семейство и на 19 януари 2019 г. се ражда синът им Никола. През 2023 г. на бял свят се появява и дъщеря им Леа. През последните години тя се утвърди като една от най-разпознаваемите и обичани личности в българското шоу-бизнес пространство.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти

Не просто футбол