Жена, като всяка edna от нас! Ето как изглежда една сутрин на Кейт Мидълтън

Наскоро стана ясно, че принцесата на Уелс Кейт Мидълтън се е преборила с рака и това значи, че се връща към обичайното си всекиднвие. А то прилича твърде много на началото на деня на много обикновени жени по целия свят. Ето как изглежда една сутрин за Кейт Мидълтън:

Закуската

Кейт Мидълтън е фен на смутитата рано сутрин, а неин най-чест избор са зелените миксове - кейл, спирулин, матча, спанак, магданоз, маруля и боровинки. Друга любима закуска на Кейт са различните вариации на купичка с овесени ядки.

Междувременно тя приготвя закуска и за трите си деца - принц Джордж, принц Луи и принцеса Шарлот. Най-често това е някаква зърнена закуска с плодове. След това децата отиват на детска градина.

Кейт Мидълтън на Уимбълдън, принц Уилям на Евро 2024

Тренировки за принцеси

Каквото и да носи Кейт Мидълтън, тя изглежда много добре и причината за това са редовните й тренировки. Всяка сутрин тя отделя един час за това, а любимите й занимания са интервалните тренировки, скачането на въще, гребане. Любимото й упражнение пък бил планкът. 

Взимане на децата 

Лесно би било да предположим, че децата на престолонаследника имат личен шофьор и детегледачка, които ги взимат. Но реалността е друга - тяхната майка, Кейт Мидълтън, е човекът, който ги взима от заниманията им. Причината за това е, че тя чувства вина, че не прекарва достатъчно време с децата си - нещо, което неведнъж е споделяла в интервюта.

Прочетете още:

Жена, като всяка edna от нас! Ето как изглежда една сутрин на Кейт Мидълтън
Известни

Жена, като всяка edna от нас! Ето как изглежда една сутрин на Кейт Мидълтън

Наскоро стана ясно, че принцесата на Уелс Кейт Мидълтън се е преборила с рака и това значи, че се...

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти