Ето я жената до Брад Пит: Какво знаем за нея? (СНИМКИ)

Напоследък Брад Пит нашумя със слухове за нова приятелка Инес де Рамон. Актьорът, който е ерген след широко разпространената му раздяла с Анджелина Джоли през 2016 г., е бил засичан навън със зашеметяващата брюнетка многократно, което предизвика спекулации за връзката им.

И така, коя е Инес де Рамон и какво знаем за връзката й с Брад Пит? Инес де Рамон сама по себе си е талантлив и успешен професионалист. Тя е немски модел и завършен архитект, с остро око за дизайн и естетика. Тя е представена в няколко модни публикации и има силни последователи в социалните медии, демонстрирайки нейното безупречно чувство за стил и красота. Инес и Брад за първи път предизвикаха слухове за връзка в началото на 2019 г., когато бяха забелязани заедно на благотворително събитие в Лос Анджелис. Оттогава двойката е била виждана навън няколко пъти, посещавайки събития  наслаждавайки се на компанията си. Връзката им изглежда е силна, като източници, близки до двойката, съобщават, че са много щастливи заедно.

Твърди се, че Инес има успокояващо влияние върху Брад, осигурявайки му така необходимата подкрепа и приятелство, докато се справя с предизвикателствата на Холивуд и общественото мнение. Въпреки сравнително скромния им подход към връзката им, е ясно, че Брад и Инес споделят дълбока връзка и взаимно уважение един към друг. 

Въпреки че нито Брад, нито Инес са коментирали публично състоянието на връзката си, е ясно, че се наслаждават на компанията си и са щастливи да бъдат заедно. Феновете на актьора са развълнувани да го видят как се отказва от миналите си връзки и намира щастието с някой нов. 

През уикенда двамата направиха публична поява на British Grand Prix и папараците ги уловиха ръка за ръка. Коментарите за Инес, обаче не са много положителни в социалните мрежи. От "Тя е Анджелина Джоли от Ali express!", до "Къде е забравила сутиена си?" - Инес определено предизвиква почитателите на Бранджелина.

Инес де Рамон е талантлива и успешна жена, пленила сърцето на Брад Пит. Въпреки че подробностите за връзката им остават лични, е ясно, че Брад и Инес са щастливи заедно и са развълнувани да видят накъде ще ги отведе любовната им история.

Вижте Инес де Рамон в галерията ни!

Инес де Рамон - жената до Брад Пит

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти